juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Jurist sökes till tjänsten som rekryteringskonsult hos Sharp Recruitment

Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-09

Ansök nu

Jurist sökes till tjänsten som rekryteringskonsult hos Sharp Recruitment

Vill du arbeta med specialistrekrytering inom juridik på en av landets mest framgångsrika byråer inom sitt område? Trivs du i en framåtlutad arbetsmiljö med stort utrymme för att sätta din egen agenda och vara med och påverka och driva verksamheten framåt? Då är det här en tjänst för dig!

Sharp Recruitment & Consultants fortsätter att växa och nu söker vi dig som har arbetat ett flertal år som jurist, på exempelvis bolag eller byrå, och som vill ta dina erfarenheter inom juridik vidare och hjälpa företag med att hitta rätt kompetens för att bygga framgångsrika organisationer och kandidater att ta nästa steg i karriären.

Att arbeta hos Sharp Recruitment & Consultants

Vi erbjuder en rolig arbetsmiljö i ett tillväxtbolag med ett stort utrymme för att implementera egna idéer. Du kommer till ett bolag där våra värderingar är tillväxt (med vinst), utveckling (för individ och organisation) samt att ha roligt på jobbet. Vi lever våra värderingar och allt detta kommer du att märka när du kommer till oss.

Lika mycket som vi brinner för vårt jobb och att göra ett bra resultat, så förstår vi vikten av balans i livet och att hitta på roliga aktiviteter tillsammans.

Vi är ett företag som fortsätter att expandera och växa med goda resultat. Vi har en tydlig målbild om vart vi vill vara både inom fem och tio år med en fortsatt stark tillväxt. Vårt huvudkontor är i centrala Stockholm och vi sitter i mycket trivsamma och moderna lokaler. Vi har även kontor i Tel Aviv samt Paris.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som rekryteringskonsult kommer du att ansvara för specialistrekryteringar inom juridik. Våra kunder består av både svenska och internationella organisationer såsom bl.a. finans-, industri-, IT- och fastighetsbolag samt advokatbyråer. Du kommer att arbeta inom samtliga branscher och efter en tid sköta hela rekryteringsprocessen från ax till limpa med fokus på både kund och kandidat. Vid varje uppdrag och projekt arbetar vi i team för att effektivisera arbetet samt erbjuda en god servicenivå mot kund och du kommer bära huvudansvaret för att sköta leveransen. Uppdraget är roligt och utvecklande då våra rekryteringar ofta är komplexa.

Vi ser oss själva som rådgivare och managementkonsulter som med vår breda kompetens inom området kan agera konsultativt både mot våra kunder och kandidater. Därmed är det viktigt att du är kontinuerligt up-to-date inom branschen och bygger upp ett omfattande nätverk. Som rekryteringskonsult hos oss kommer du också få stor användning av dina tidigare erfarenheter som jurist.

Vem söker vi

Vi söker dig som efter avslutade studier har flera års praktisk erfarenhet av att arbeta som jurist. Vi ser gärna att du har konsulterfarenhet och att du har ett affärsmässigt driv. 

Då du kommer ha omfattande kontakt med såväl kandidater som kunder är det viktigt att du som person är en ”peoples person”, är utåtriktad och bra på att skapa och hålla relationer över tid. Vidare är det viktigt att du trivs med att arbeta konsultativt, är initiativtagande, noggrann och har en god analytisk förmåga.

Välkommen med din ansökan! 

För frågor om tjänsten och bolaget vänligen kontakta Johannes Linderholm, rekryteringskonsult på 072-300 99 99 eller via mejl: johannes.linderholm@sharprecruitment.se 

Urval sker löpande - varmt välkommen med din ansökan redan idag! 

 

 

Dela detta jobb

Jurist sökes till tjänsten som rekryteringskonsult hos Sharp Recruitment

Sharp Recruitment & Consultants