juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Jurist till Ackordscentralen

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-28

Ansök nu

Jurist till Ackordscentralen

Ackordscentralen har sedan 1857 återskapat värden i företag med ekonomiska problem och är därmed ett av Sveriges äldsta konsultföretag. Vi hjälper stora som små företag med betalnings- eller lönsamhetsproblem att utveckla, förbättra eller rekonstruera verksamheten. Till skillnad från många andra står vi fria från särintressen och kan på ett objektiv sätt balansera våra klienter mot fordringsägares, anställdas och samhällets krav. Idag är vi en rikstäckande organisation med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Borås och Kristianstad.

Nu söker vi en utåtriktad jurist till vårt fina kontor i centrala Stockholm.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som jurist på Ackordscentralen är du en central del i erbjudandet till våra klienter. Hos oss kommer du att ha en spännande roll med stimulerande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Du erbjuds en varierande roll i en uppmuntrande arbetsmiljö med drivna och passionerade kollegor. Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med högt i tak och härlig gemenskap.

Om rollen

Du kommer att biträda dina seniora kollegor i arbetet med obeståndsärenden; konkurser och företagsrekonstruktioner samt i övriga ärenden såsom likvidationer. Du kommer att vara delaktig i hela ärendeprocessen, upprätta inlagor till domstol samt andra juridiska dokument, utföra rättsutredningar, delta i domstolsförhandlingar och ha löpande möten och kontakter med exempelvis ställföreträdare, anställda, fordringsägare och banker.

Vem söker vi?

Vi söker nyexaminerade jurister, tingsmeriterade eller juriststudenter som är inriktade på obeståndsrätt eller intresserade av att arbeta med obestånd och tar examen inom en snar framtid. Vi sätter stor vikt på vem du är som person eftersom vi söker en teamplayer. För att trivas hos oss behöver du vara självständig och vilja leda och driva projekt. Det är viktigt att du är prestigelös, solidarisk och har ett affärsmässigt driv. Vidare är det viktigt att du är social och noggrann med ett intresse av att sätta dig in i våra klienters verksamhet.

Frågor och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants.

Vid eventuella frågor angående rollen, vänligen kontakta Victor Ögren på 073-373 31 43, victor.ogren@sharprecruitment.se

Din ansökan ska bestå av ett CV och personligt brev. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Jurist till Ackordscentralen

Sharp Recruitment & Consultants