juridikjobb.se

Jurist till Ludvig & Co

Företag Yobber AB
Ort
Utgår

2021-10-04

Ansök nu

Jurist till Ludvig & Co

Ludvig & Co, Stockholm

Ludvig & Co expanderar kraftigt inom familjejuridiken och söker nu flera jurister som vill delta i vår framgångsresa!

Efterfrågan på juridiska tjänster ökar, och nu letar vi efter dig som vill hjälpa våra klienter.

Om tjänsten
I rollen som familjerättsjurist hos oss blir ditt uppdrag att ta ansvar för att kundernas juridiska behov tillgodoses genom rådgivning och avtalsskrivning. Du kommer ansvara för bland annat:

- Att genomföra digitala kundmöten per telefon eller video
- Att självständigt upprätta familjerättsliga avtal såsom testamenten, bodelningar och äktenskapsförord - Att delta i att utveckla våra digitala tjänster, ständigt förbättra och effektivisera arbetsprocesser

Vem är du?
Tjänsten kräver att du har godkänd juristexamen, som också ska bifogas denna ansökan.
Vi söker dig som är en affärs- och kundorienterad jurist. Du behöver tycka om att möta människor i olika livssituationer och att vilja arbeta i ett engagerat team med högt tempo och höga krav. För att trivas hos oss behöver du vara driven, resultatinriktad och ansvarstagande.
För att lyckas hos oss behöver du
Vara resultat- och målinriktad
Vara utåtriktad, förtroendeingivande och ha förmåga att skapa goda relationer Kunna uttrycka komplexa saker på ett enkelt och begripligt sätt i såväl tal som skrift Ha hög arbetskapacitet och ett stort ansvarstagande
Trivas med att arbeta i högt tempo och snabbt kunna skifta fokus
Vara prestigelös, ha en positiv attityd och vara en problemlösare
Vi ser att du har minst 1 års erfarenhet, gärna 2 år, av juridiskt arbete.

På Ludvig & Co strävar vi alltid efter ett kundbemötande i världsklass. Utöver juridiken blir du en del av ett bolag med specialister inom ekonomisk rådgivning, skatterådgivning, fastighetsförmedling och affärsutveckling. För femte året i rad har vi blivit utnämnda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta med.

Vad kan Ludvig & Co erbjuda dig?

Hos oss får du ta ett stort eget ansvar. Du kommer att ingå i en organisation med korta beslutsvägar och stort fokus på kundbemötande, professionalitet och försäljning. Söker du en dynamisk miljö präglad av service, glädje och tillväxt är Ludvig & Co rätt för dig. Här får du möjlighet att växa och utvecklas med bolaget.
Låter det här som något för dig?
Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan direkt!

OBS! Alla ansökningar ska ske via detta verktyg. Det är för att garantera efterlevnad enligt GDPR. Inga ansökningar kommer att behandlas via mejl.

Dela detta jobb

Jurist till Ludvig & Co

Yobber AB