juridikjobb.se

Jurist till PayEx  

Starka tillsammans - Bli en av oss 

Som en av Nordens främsta inom betallösningar kan vi erbjuda en stimulerande och kreativ arbetsmiljö. Vi är öppna för nya idéer och arbetssätt, samtidigt som vi alltid strävar efter att göra det enkelt och lätt för våra kunder.

Hos oss kan du utveckla din kompetens tillsammans med engagerade ledare och kollegor. Vill du utmanas i din yrkesroll och arbeta i en stark gemenskap där vi tar hand om varandra, samtidigt som vi visar varandra uppskattning, är vi rätt arbetsplats för dig. 

Group Legal är en supportfunktion som stöttar verksamhetens två affärsområden med legal rådgivning avseende PayEx betallösningar och tjänster inom verksamhetens hemmamarknader i Norden och Baltikum. Inom Group Legal jobbar du med sju jurister som tillsammans biträder samtliga bolag i verksamheten. Enheten kommer inom kort att utökas med tre bolagsjurister i Baltikum.  

Vårt uppdrag är att tillhandahålla effektiv, affärsmässig och ändamålsenlig juridisk rådgivning samt vara med och utveckla och bidra till affären. Som jurist i Group Legal jobbar man nära verksamheten. Du får ett stort kontaktnät och en god inblick i många olika delar av verksamheten.

Mer om jobbet: Du kommer att rapportera till Head of Legal Swedbank Pay och bl.a. att upprätta, granska och förhandla avtal med våra kunder, partners och leverantörer; stötta organisationen i frågor runt, och implementering av, olika regelverk; samt delta som representant för legal i olika projekt.

Vi letar efter dig som: Är ambitiös, analytisk, lösningsorienterad och älskar att jobba inom betalningsbranschen. Vårt hjärta slår lite extra för att aktivt bidra till att utveckla verksamheten och våra tjänster och vi strävar efter att hela tiden sätta affärens behov i fokus. Om detta stämmer in på dig och du tycker om att jobba i konstant förändring, har förmåga att arbeta brett inom flera olika legala områden samt gillar att samarbeta - Då är du rätt för oss!

Vi ser gärna att du har:

  • Jur. kand. examen och minst 3-5 års arbetslivserfarenhet från kvalificerat juridiskt arbete på advokatbyrå och/eller bolag inom betalområdet (payments).

  • Erfarenheter av, och kunskaper inom, kortinlösen (acquiring) är meriterande.

  • God förmåga att arbeta i en mångkulturell miljö på både svenska och engelska.

  • Initiativförmåga och trivs att arbeta med problemlösning.

  • God förmåga att arbeta strukturerat och prioritera uppgifter under tidspress i en föränderlig arbetsmiljö.

  • Lätt att samarbeta, har stor social kompetens och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. 

Är du intresserad och tror att detta kan vara ett arbete för dig? Skicka din ansökan redan idag! Tjänsten är på heltid med start snarast möjligt enligt överenskommelse.

Placeringsort: Vårt kontor på Kungsgatan 36 i Stockholm - resor i tjänsten inom Norden och Baltikum ingår.

Sista ansökningsdag är 2020-02-14. Ansökningarna behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Vid frågor gällande tjänsten kontakta Peter Eriksson, Head of Legal Swedbank Pay.

Vi har redan valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför kontakt från externa rekryteringsfirmor och annonsförsäljare. 

PayEx är Nordens främsta experter på kompletta betallösningar och består av två affärsområden: PayEx Ledger & Factoring och Swedbank Pay.

Ledger & Factoring erbjuder tjänster inom faktura- och reskontrahantering, inkasso, kredithantering och finansiering.  Swedbank Pay erbjuder kompletta betallösningar för återförsäljare och e-handel.

Shared Functions är flera funktioner som stöttar verksamheten i frågor inom till exempel Compliance, HR,  Facility och Legal. 

Vi drivs av innovationskraft och vår strävan efter att hjälpa människor, företag och samhällen att växa. Idag är vi ett av de ledande företagen inom betallösningar med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Något som inte hade varit möjligt utan våra engagerade och kompetenta medarbetare! Vår verksamhet genomsyras av våra värderingar – Öppen, Enkel och Omtänksam i allt vi gör.

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer. 

logga

Jurist till PayEx

Företag PayEx Sverige AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-02-28

Ansök nu

Dela detta jobb