juridikjobb.se

logga

Jurist till rollen som Rekryteringskonsult

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-06-25

Ansök nu

Jurist till rollen som Rekryteringskonsult

Vill du arbeta i ett företag med en stark entreprenörsanda? Trivs du i en företagskultur som kännetecknas av högt i tak, engagemang, affärsfokus och en tempofylld arbetsmiljö? Ta då chansen för nu har vi en spännande ledig tjänst inom vårt specialistområde LAW.

Arbetsbeskrivning
Till Jureks kontor i Stockholm söker vi nu en rekryteringskonsult till vårt specialistområde LAW. I rollen ansvarar du för hela rekryteringsprocessen och i vissa uppdrag kommer du samarbeta med en researcher. Du upprättar kravprofiler, skapar annonser, genomför kvalificerade intervjuer, personlighetstester och referenstagningar. Som rekryteringskonsult har du daglig och fortlöpande kontakt med såväl kandidater som kunder. Du kommer att hantera flera rekryteringsprocesser parallellt där det är viktigt att leverera i tid med hög kvalitet.

Våra uppdrag kommer framförallt in genom våra kundansvariga med vilka du kommer att ha ett nära samarbete. Som rekryteringskonsult kommer du tillsammans med respektive säljare följa med på kundmöten där din roll blir en mycket viktig del av arbetet. Ni bildar ett team, hjälper och stöttar varandra samt tar hand om kunden på bästa möjliga sätt.

Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom juridik samt flera års arbetslivserfarenhet i rollen som jurist. Vi ser gärna att du har erfarenhet från antingen byrå eller större bolag och har en god förståelse för olika befattningar inom dessa områden. Har du även tidigare erfarenhet från rekryterings- och/eller bemanningsbranschen är det meriterande men inget krav. Vidare så har du en hög ambitionsnivå, ett starkt driv, målinriktad samt har rätt attityd och en stark vilja att utvecklas tillsammans med oss.

För att lyckas i rollen krävs det att du har en mycket god kommunikationsförmåga, hög social kompetens och lätt att få förtroende. Du är prestigelös och närvarande. Du trivs som bäst när du får arbeta med människor samtidigt som du har ett starkt intresse för affärer. Du är en person som tar ansvar för ditt arbete, har stor egen drivkraft och arbetar strukturerat. Du har hög integritet och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Vidare är du lösningsorienterad och snabbtänkt och har förmågan att arbeta i en föränderlig miljö. Då många av kunder är internationella behärskar du förutom svenska också engelska flytande i både tal och skrift.

Du erbjuds
Du erbjuds en specialistroll som rekryteringskonsult på ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Du blir en del av en fartfylld organisation med korta och snabba beslutsvägar och ett team som kännetecknas av stark entreprenörsanda, engagemang och höga ambitioner. Tjänsten är i placerad i våra trevliga lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-Ansvarig Niklas Westberg på niklas.westberg@jurek.se Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs 2019 till DI-gasell för sjätte året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och behöver nu utöka vårt team med ytterligare en rekryteringskonsult till vårt specialistområde LAW med placering i Stockholm.

Sedan starten år 2006 har vi varje år expanderat och vår ambition är att behålla tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster och rekryterar samt hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens inom våra affärsområden. Vi är idag drygt 80 medarbetare internt och har ca 270 konsulter.

Dela detta jobb

logga
Jurist till rollen som Rekryteringskonsult

Jurek