juridikjobb.se

 

Juristassistenter med stort intresse för kundrelationer - extrajobb

Avtal24 är Sveriges ledande aktör inom digital juridik. Vår filosofi är enkel, vi tror på att göra juridiken tillgänglig för alla. Vi erbjuder skräddarsydda avtal och juridisk rådgivning till privatpersoner och företagare online och via digitala kundmöten.

Att skapa värde för våra kunder är vår passion. Hos oss jobbar kunniga, drivna och engagerade medarbetare – tillsammans har vi skapat en helt ny plattform för digital juridik.

Vi expanderar kraftigt och söker nu juristassistenter med stort intresse för kundrelationer. Tjänsterna är placerade i centrala Stockholm. 

Rollbeskrivning

Som juristassistent hos oss är du vårt ansikte utåt och ditt uppdrag är att ta ansvar för kundernas första kontakt med oss. Du kommer att ta emot inkommande samtal, besvara övergripande juridiska frågeställningar och guida kunder rätt i våra digitala avtalsflöden - allt med ett kundbemötande i världsklass!

Du kommer även utifrån verksamhetens behov stötta våra jurister med rättsutredningar, granskning av avtal och andra administrativa uppgifter.

Vem?

Har du stort intresse för kundrelationer? Vill du jobba på ett modernt och expansivt bolag? Vill du vara med och förändra juristbranschen i Sverige? Då kan detta vara tjänsten för dig! Som juristassistent på avtal24 kommer du huvudsakligen ansvara för initiala kundkontakter och vara en viktig länk mellan bolaget och våra kunder.

Kvalifikationer

  • Du läser till jurist

  • Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska

  • Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och kan snabbt skifta fokus efter direktiv

  • Du är prestigelös, har en positiv attityd, är kreativ och en problemlösare

  • Du har initiativförmåga och kan arbeta självständigt och i grupp

  • Erfarenhet av försäljning och/ eller kundservice värderas högt

Sista ansökningsdag är 2019-10-14, men intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Juristassistenter med stort intresse för kundrelationer - extrajobb

Företag Avtal 24
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-14

Ansök nu

Dela detta jobb