juridikjobb.se

logga

Juriststudenter till vår Talangpool

Företag Vinge
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-20

Ansök nu

Juriststudenter till vår Talangpool

Vinge är en av Nordens största advokatbyråer med ca 450 anställda. Verksamheten är inriktad på affärsjuridik och uppdragen är till stor del internationella. Vinge har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg samt i Bryssel och ingår i Lex Mundi, ett globalt nätverk för oberoende advokatbyråer. 

Nu söker vi ambitiösa juridikstudenter till vår Talangpool. Att ingå i Vinges Talangpool innebär att du arbetar extra vid sidan av dina juridikstudier. Du som ingår i Vinges Talangpool kommer att få en fadder på byrån som kommer att fungera både som kontaktperson och handledare, allt för att du ska få en tydligare inblick i vad arbetet som biträdande jurist verkligen innebär. Du kommer att arbeta en kväll i veckan och ges möjligheten att i stor utsträckning välja dina pass själv. Ordinarie arbetstider sträcker sig från 15.30 – 21.00.

Jobbet är väldigt varierande och kan innebära allt från enklare administrativa uppgifter till att översätta dokument, vanligt förekommande arbetsuppgifter kan innefatta:

  • Transkribering
  • Översättning av avtal
  • Framtagande av domar
  • Söka fram och skicka juridisk information till juristerna
  • Sammanställning av avtalsvillkor eller memo
  • Lättare rättsutredningar

Vinges Talangpool riktar sig till dig som läser termin fyra eller senare och som är intresserad av en framtida karriär som affärsjurist. Talangpoolen fungerar i många fall som en karriärkatapult in på Vinge och flera av våra biträdande jurister har kommit in den vägen.

Vi hanterar samtliga ansökningar löpande så om du är intresserad av att söka så klicka på ansök nedan och följ vidare instruktioner.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson: Ida Redander
Tfn: +4670-4293305
Mail: ida.redander@vinge.se

Dela detta jobb

logga
Juriststudenter till vår Talangpool

Vinge