juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

KANTER söker sommarnotarier inför sommaren 2023

Ort
Utgår

2022-10-31

Ansök nu

KANTER söker sommarnotarier inför sommaren 2023

KANTER är en advokatbyrå med huvudsakligt fokus på Corporate/M&A, immaterialrätt/IT och tvistlösning. Byrån har även specialistkompetens inom andra verksamhetsområden, b.la. arbetsrätt, kapitalmarknadsrätt, fastighetsrätt och finansiering. I dagsläget är vi cirka 40 medarbetare. Läs gärna mer om oss och vår verksamhet på vår hemsida www.kntr.se.

Vi söker nu två sommarnotarier inför sommaren 2023!

Tjänstgöringstiden är 6 veckor under juni och juli. Arbetsuppgifterna motsvarar de som en junior biträdande jurist ställs inför i det dagliga arbetet, t.ex. rättsutredningar, upprättande och granskning av avtalsförslag m.m. Du kommer att få arbeta brett inom ett flertal affärsjuridiska områden, både självständigt och i team, under ledning av en fadder.

Vi vill att du som söker har mycket goda juridiska kunskaper och kan uttrycka dig obehindrat på både svenska och engelska. Hos oss är det av yttersta vikt med ett bra arbetsklimat, med kollegialitet och delaktighet från alla medarbetare. Vi bevisar dagligen att det går att kombinera ett jobb med utvecklande och spännande ärenden med en hållbar och jämställd arbetsmiljö. Vi vill därför knyta till oss personer som är skickliga jurister men som samtidigt har de personliga egenskaper vi söker; samarbetsförmåga, prestigelöshet och engagemang – för juridik, människor och affärer.

För att få mest nytta av din tid som sommarnotarie på KANTER bör du ha läst minst termin 6 på juristutbildningen.

Skicka in dina fullständiga ansökningshandlingar (CV, personligt brev, relevanta betyg och intyg) till sommarnotarie@kntr.se senast den 31 oktober 2022. Vi går dock igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

För frågor kring sommarnotarieplatsen är du välkommen att kontakta Maria Shamoun via e-post, shamoun@kntr.se, eller telefon, 08-407 37 52.

Välkommen med din ansökan!

Lär känna oss

KANTER Advokatbyrå

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

KANTER söker sommarnotarier inför sommaren 2023

Kanter Advokatbyrå AB