juridikjobb.se

logga

LA PARTNERS söker biträdande jurist inom offentlig upphandling

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-06-25

Ansök nu

LA PARTNERS söker biträdande jurist inom offentlig upphandling

Brinner du för upphandlingsjuridik och vill arbeta på affärsjuridisk advokatbyrå? Välkommen att söka denna tjänst som biträdande jurist inom offentlig upphandling på Advokatfirman LA PARTNERS!

Om tjänsten
Som biträdande jurist inom offentlig upphandling på LA PARTNERS kommer du tillsammans med vårt team att bistå såväl leverantörer som upphandlande myndigheter med rådgivning kopplat till upphandlingsjuridiken, att vara ombud i upphandlingsmål i domstol, samt hålla utbildningar i ämnet.

Vem är du?
Vi söker i första hand dig med ett brinnande intresse för upphandlingsjuridik och som har något eller några års erfarenhet av arbete med rättsområdet från advokatbyrå, domstol eller annan organisation. Tingstjänstgöring är meriterande men inget krav. Vi värderar din sociala personlighet, ditt affärsmässiga sinne och din förmåga att knyta genuina och långsiktiga relationer, såväl till kollegor som till klienter. Du är utåtriktad och engagerad, du tycker om att arbeta i team och du har en bra känsla för att kunna prioritera i situationer med tidvis högt tempo. Du är en skicklig och effektiv jurist och har lätt för, och tycker det är kul att, på ett strukturerat och pedagogiskt sätt formulera juridiska texter på kort tid.

Vad erbjuder vi?
På LA PARTNERS erbjuds du en stimulerande arbetsmiljö med utmanande arbetsuppgifter och trevliga kollegor. Det är viktigt för oss att våra medarbetare har en sund balans mellan arbete och privatliv. Vi tror att ett stimulerande och ibland krävande arbete kombinerat med en innehållsrik fritid ger oss bättre medarbetare som ger ett mervärde i organisationen både kompetensmässigt och socialt. Du får spendera arbetsdagarna i ett professionellt och engagerat team och där du välkomnas till ett nybyggt kontor beläget vid Malmö Central. Dagligen får du arbeta med intressanta klienter inom en rad spännande branscher och du får stora möjligheter att utvecklas på djupet inom upphandlingsjuridiken.

Om verksamheten
Advokatfirman LA PARTNERS är en affärsjuridisk advokatbyrå i Malmö med specialistkompetens särskilt inom offentlig upphandling, IT-relaterad juridik, tvistlösning, fastighets- och entreprenadrätt samt företagsöverlåtelser. Vi levererar högkvalitativ och specialiserad juridisk rådgivning åt våra klienter. Vi behöver därför jurister som brinner för sina verksamhetsområden och som inser betydelsen av affärsmässighet. Läs mer om byrån på www.lapartners.se.

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar LA PARTNERS med Jurek varpå du vid frågor om tjänsten är välkommen att kontakta ansvarig researcher Niclas Skarp via niclas.skarp@jurek.se eller 0762116140.

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Välkommen med din ansökan innehållande CV, personligt brev samt betyg från juristprogrammet så snart som möjligt. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Dela detta jobb

logga
LA PARTNERS söker biträdande jurist inom offentlig upphandling

Jurek