juridikjobb.se

Ledningsassistent - Vattenfall Eldistribution

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-05

Ansök nu

Ledningsassistent - Vattenfall Eldistribution

En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.
  
Rollen som Ledningsassistent
Nu vill vi på Vattenfall Eldistribution anställa två LED:are som kommer arbeta nära den svenska ledningsgruppen. Du kommer även att arbeta nära enskilda enhetschefer och få möjlighet att fördjupa dig inom våra olika verksamhetsområden. Precis som en LED-lampa, så är du energieffektiv, energismart och ljusstark. Du kommer möta en omväxlande vardag där du får utmanas i komplexa frågeställningar tillsammans med dina kollegor, allt för att möjliggöra en fossilfri framtid. LED-rollen kommer ge dig god kännedom av Vattenfall Eldistribution och du kommer lära känna stora delar av organisationen.

Du kommer få ansvar både för att hantera administrativa uppgifter – allt från att ordna med möten, ta mötesnoteringar, ta fram och förbättra beslutsunderlag och granska styrelse- och ledningsgruppsmaterial till att skapa presentationsmaterial är av hög kvalitet. Du kommer delta i olika projekt och uppdrag beroende på verksamhetens behov, dina erfarenheter och intressen. Efter din LED-tid, som varar 12-18 månader, så kommer vi att erbjuda dig en annan utmaning inom verksamheten i dialog med dig, och det blir dags att lämna över rollen och introducera din efterträdare.  

Vi tror att du börjar hos oss innan sommaren 2022.  

Dina Kvalifikationer
Vi tror att du har en akademisk examen som ingenjör, ekonom, systemvetare, personalvetare eller jurist. Du har med fördel arbetat något eller några år efter dina universitets-/högskolestudier. Du hanterar svenska och engelska obehindrat både i tal och skrift. Du hanterar MS Office och kan såväl skapa presentationsmaterial som rapporter.  

För att lyckas i rollen tror vi att du är en självgående person som tar ansvar för varje uppgift du tar dig an. Du tar också ansvar för din egna utveckling och kan ta egna initiativ inom ramen för den. Du behöver vara strukturerad och duktig på att planera i ditt dagliga arbete då rollen innebär varierande arbetsuppgifter, högt tempo och många samarbetsytor. Du är noggrann i ditt arbete och tummar aldrig på kvalitén i det du levererar, oavsett vilken uppgift du tar dig an. Slutligen är du serviceinriktad och har både intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra.  

I din ansökan vill vi att du beskriver vem du är, utbildning, relevanta erfarenheter och vad du kan bidra med till Vattenfall Eldistribution som LED:are i vår strävan att möjliggöra fossilfrihet inom en generation för ett klimatsmartare liv.  

Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.
 
Mer information
Vill du veta mer om tjänsten kontakta rekryterande chef: Alice Øritsland tfn 070-6796592. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Emma Nytell, tfn 073-9885910, emma.nytell@vattenfall.com.  

Fackliga representanter för denna tjänst är Eva Jirhem, Ledarna, Johan Tezelson, Akademikerna, Ann Petersson, Unionen, Ulf Tengman, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.
  
Befattning: Ledningsassistent

Placeringsort: Solna
 
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vattenfall Eldistribution AB är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 850 000 privat- och företagskunder. Läs mer om oss på: https://www.vattenfalleldistribution.se/

Dela detta jobb

Ledningsassistent - Vattenfall Eldistribution

Vattenfall AB