juridikjobb.se

Logo

LEGAL ASSISTANT till Hannes Snellman i Stockholm

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-06

Ansök nu

LEGAL ASSISTANT till Hannes Snellman i Stockholm

Vi söker nu en Legal Assistant som kommer att ingå i Hannes Snellmans IP & Tech team bestående av totalt ett tiotal personer på Stockholmskontoret. I denna roll stöttar du juristerna i deras dagliga arbete av varierande karaktär och du måste snabbt kunna ställa om mellan olika arbetsuppgifter beroende på vad som är högst prioriterat. Arbetet kommer till stor del bestå av dokumenthantering, samla och strukturera information, organisera material (både elektroniskt och i pappersformat), arbeta i Excel, skapa Powerpointpresentationer samt hantera och korrigera Worddokument. Med andra ord söker vi dig som är riktigt vass i MS Officepaketet och som gärna delar med dig av dina kunskaper till dina kollegor.

Exempel på fler arbetsuppgifter;

  • ärendehantering (jävskontroll, konfliktkontroll, upplägg, avslut, arkivering)
  • korrekturläsning och redigering av dokument
  • fakturering
  • koordinering av möten och resor
  • upprättande av och korrigering av bland annat aktieböcker och avtal
  • kalenderhantering
  • att förbereda inför event
  • muntlig och skriftlig korrespondens med myndigheter, klienter och motparter

Om byrån och kulturen

Hannes Snellman är en av Nordens främsta advokatbyråer – något som till stor del är möjligt tack vare vår laganda, höga ambitionsnivå och goda sammanhållning. Som medarbetare har du goda möjligheter att engagera dig i olika interna projekt utanför din ordinarie roll. Gemenskap och samarbete är viktigt för oss och vi arrangerar många sociala aktiviteter så som bokklubb, afterwork, jul- och sommarfest, frukostar, löpgrupper, luncher och konferenser. Vi erbjuder dig en modern och trevlig arbetsplats med bra gemenskap där du får utvecklas i en atmosfär av expertis och professionalism. Vi värdesätter personlig drivkraft och välkomnar dina idéer för vår fortsatta utveckling. Läs mer om oss på www.hannessnellman.com.

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta i en assistentroll, gärna från en advokatbyrå eller liknande. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom immaterialrätt, teknologi, media och/eller telekom, har du en särskilt intressant bakgrund. Du trivs i en högpresterande miljö med ett stundtals högt tempo. Du sätter en stolthet i ditt arbete och förstår vikten av att alltid leverera en god service i effektiva processer.
Vidare har du en god känsla för språkbehandling och presentationsteknik samt är intresserad av juridik och samhällsfrågor. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska och arbetar obehindrat på båda språken. Har du dessutom erfarenhet av fakturering är det meriterande.

Som person

För att lyckas i rollen ser vi att du är en person som har en hög drivkraft, är serviceminded och flexibel samt har lätt för att samarbeta med andra. Att alltid hålla en hög servicenivå är en självklarhet för dig.
Du är också noggrann, nyfiken och kvalitetsmedveten. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, är prestigelös och tar ett stort eget ansvar i ditt arbete. Självklart har du också en hög integritet.

Om rekryteringsprocessen

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som vi avser att tillsätta snarast varpå intervjuer och kandidatpresentationer kommer att ske löpande. I denna rekrytering samarbetar Hannes Snellman med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan innehållandes CV och personligt brev och lägger stor vikt vid personlig lämplighet i urvalsprocessen.

Dela detta jobb

Logo
LEGAL ASSISTANT till Hannes Snellman i Stockholm

Jurek Bemanning