juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Legal Assistants till Merino Advokatbyrå

Företag Aaron Sprint
Ort
Utgår

2022-10-26

Ansök nu

Legal Assistants till Merino Advokatbyrå

Merino Advokatbyrå är inriktad mot att hjälpa företag med deras löpande affärsjuridiska frågor, agera ombud för företag vid kommersiella tvister och hjälpa företag i ekonomisk kris.

Samtliga byråns jurister arbetar i olika utsträckning med dessa verksamhetsområden. Gemensam nämnare för våra områden är att vi hjälper företag att lösa små och stora problem, vilka oundvikligen uppstår när ett företag bedriver näringsverksamhet.

Vi söker nu två drivna Legal assisstants till vårt kontor i centrala Stockholm.

Vad erbjuder vi dig?

Vi på Merino Advokatbyrå, i likhet med de företag vi hjälper, bedriver näringsverksamhet och identifierar oss därför som företagare. En välskött advokatbyrå med god lönsamhet skapar resurser som möjliggör fortsatta investeringar i verksamheten och satsningar på våra egna medarbetare. Varje medarbetares individuella personliga och yrkesmässiga utveckling är en förutsättning för en framgångsrik byrå, som i sin tur har möjlighet att påverka och förändra sin omgivning på lång sikt.

Du fyller en viktig funktion på vår byrå där du med professionell support kommer att avlasta advokatbyråns jurister och delägare. Vi erbjuder dig en möjlighet att delta i ett team som präglas av professionalitet, stark laganda och stor kompetens.

Om rollen

Som Legal Assistent hos oss agerar du som spindeln i nätet i en koordinerande och supporterande roll för att avlasta byråns jurister och advokater.

Rollen inkluderar exempelvis:

  • Kontakt med myndigheter och andra aktörer
  • Strukturering, inhämtning av information och korrekturläsning
  • Expediering
  • Upprättande av utkast till bouppteckningar och andra juridiska dokument
  • Fakturering
  • Hantering av lönegaranti

Din roll är värdefull då du kommer att underlätta för dina medarbetare och tillsammans göra byrån ännu bättre.

Om dig

Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll, har en god social förmåga och är intresserad av att förstå dina arbetsuppgifter i sitt sammanhang. För att lyckas och trivas i rollen bör du vara serviceinriktad, lösningsorienterad, noggrann och självständig i ditt arbete.

 

Arbetslivserfarenhet från advokatbyrå eller domstol är meriterande, likväl som erfarenhet av lönehantering/lönegarantihandläggning.

Ansökan och kontakt

Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Ellen From på tel. 073 344 47 48 eller ellen.from@aaronsprint.se alt Zerin Baran på tel. 072-032 87 86 eller zerin.baran@sharprecruitment.se

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Legal Assistants till Merino Advokatbyrå

Aaron Sprint