juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
s

Legal Counsel

Ort
Utgår

2021-12-23

Ansök nu

Legal Counsel

En av våra medarbetare kommer att vara föräldraledig under 2022 så nu behöver vi förstärkning av en driven och prestigelös Legal Counsel, som trivs i en fartfylld vardag i en spännande bransch. Tjänsten är på heltid, med start i februari 2022 under minst 1 år fram och med möjlighet till förlängning.

Om rollen
I rollen som Legal Counsel kommer du att arbeta med legala frågor i nära samarbete med nyckelfunktioner på ATG, som IT, affärsledning, produktägare, marknad och försäljning.

Med din spetskompetens stöttar du ATG:s affärsverksamhet i legala frågor och erbjuder genomlysning, analys och rådgivning från behov till leverans samt deltar i och driver prioriterade förhandlingar tillsammans med interna stakeholders. Eftersom Strategiskt Inköp ansvarar för att stötta hela ATG:s affärsverksamhet, inkluderat sälj- och partneravtal kommer du arbeta med flera olika typer av kommersiella avtal med parter som verkar inom en mängd olika branscher, både i Sverige och internationellt. Härutöver ingår hantering av frågor kring dataskydd och GDPR.

Kvalifikationer

Vem är du?
För att lyckas i rollen ser vi att du har juristexamen och minst fem års erfarenhet av arbete på advokatbyrå, bolag eller myndighet. Vi söker dig som har erfarenhet av att upprätta och förhandla kommersiella avtal, såsom t.ex. tjänste- och licensavtal, samt rättighetsavtal. Vidare har du gedigen förhandlingsvana, ett intresse för branschen och en praktisk förståelse för verksamheten och affären. Tidigare erfarenhet från dynamiska och komplexa branscher är meriterande.

Arbetet ställer höga krav på struktur och förmåga att ta egna initiativ, vilket kräver att du är driven, relationsskapande, modig och noggrann. Du har ett konsultativt angreppsätt och är prestigelös som person. Du är vidare van att arbeta självständigt, är kommunikativ och har lätt för att samarbeta.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten.

Om mig - rekryterande chef Maria Kämbrant, Head of Strategic Sourcing
Jag har ett av världens roligaste jobb där jag känner att jag gör nytta varje dag på jobbet. Vår funktion utvecklas ständigt och vi jobbar brett för att stötta hela verksamheten, med den snabba förändringstakt som både branschen och ATG befinner sig i innebär det stor omväxling på arbetsuppgifter och nya spännande uppdrag där vi som medarbetare också växer och utvecklas.

Vi jobbar både strategiskt och operativt med stora och små frågor. Som chef är jag delegerande, stöttande och lyhörd och jag tror på att bygga på styrkor, att låta medarbetare göra de det är bra på. Jag är involverande, driven och engagerad och för att vårt samarbete ska fungera behöver du också vara det.

Jag har tre tonårsbarn, är omgift och älskar att umgås med familj och vänner, vara ute i naturen, träna och åka skidor.

Övrigt:
Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla. ATG har en flexibel arbetsplats där du beroende på roll har möjlighet att kombinera hemarbete med arbete från kontoret.

Vi kommer att ta emot ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Annika Englund, ansvarig rekryterare på annika.englund@atg.se.

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail, utan alla ansökningar ska gå via vår rekryteringsportal.

Om företaget

Var med och skapa världens bästa spelupplevelse

Vi är spelbolaget som vill skapa den bästa av alla spelupplevelser. Spel, sport, spänning och upplevelser är vår passion. Med många välkända produkter bjuder vi in kunder över hela världen till en spelupplevelse av världsklass. ​

Vi vill vara det kreativa navet som driver branschen framåt. Därför uppmuntrar vi varandra att tänka nytt och testa nytt. Vi befinner oss mitt i en digital transformation och arbetar med moderna lösningar inom tech. ​

En kombination av nyfikenhet, en tydlig riktning framåt och hjärtan som klappar för kollegor, kunder och landets alla trav- och galopphästar driver vi vår snart 50-åriga historia framåt. Våra olika bakgrunder, erfarenheter och personligheter får oss att växa tillsammans.

Vi tar spelet på allvar. Likväl som våra kunders förväntningar och välmående. Och din personliga utveckling och hälsa. Vill du hänga med oss? Join the game!

Så här har vi det
Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ​

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser vi det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ​ Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.​

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Dela detta jobb

s
Legal Counsel

AB Trav och Galopp ( ATG )