juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Legal Counsel med inriktning fond till Nordnet

Ort
Utgår

2022-12-28

Ansök nu

Legal Counsel med inriktning fond till Nordnet

Nordnet startade för mer än 25 år sedan, med syftet att demokratisera sparande och investeringar. Vi har nu vuxit till den ledande digitala plattformen för sparande och investeringar i Norden. Genom innovation, enkelhet och transparens utmanar vi traditionella strukturer och ger privata sparare tillgång till samma information, verktyg och service som professionella investerar.

Vi söker nu en Legal Counsel med intresse för fond till vårt kontor i centrala Stockholm.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjligheten att arbeta i en nordisk miljö med fokus på innovation, produktutveckling och teknik. Vi accelererar, förnyar oss själva och bygger den bästa plattformen för sparande och investeringar. Här finns det stor utvecklingspotential och möjligheter att få vara med på resan mot att bli förstahandsvalet bland nordiska sparare.

Vad ingår i rollen?

Som Legal Counsel på Nordnet kommer du att stödja affärsverksamheten i ett brett spektrum av affärsjuridiska frågor, med tonvikt på fondrättsliga frågor.

Dina arbetsuppgifter innefattar bl.a. följande:

● Upprätthålla och uppdatera avtalsvillkor rörande Nordnets produkter och tjänster

● Bistå organisationen vid framtagande av nya produkter och tjänster

● Arbete relaterat till Nordnets fondverksamhet

● Upprätta, granska och förhandla ett brett utbud av olika avtal

● Genomföra internutbildningar samt sprida information vid ny/förändrad lagstiftning

● Hålla löpande kontakt med myndigheter och branschorganisationer

● Löpande lämna juridiskt stöd till företagsledningen och organisationen i övrigt

Du blir del av en senior grupp där man stöttar varandra och delar med sig av kompetens och erfarenhet och du får kollegor både i Sverige och övriga Norden.

Vem söker vi?

Vi söker dig med juridisk examen och minst fyra års relevant arbetslivserfarenhet från byrå, bolag eller myndighet. Det är särskilt meriterande om du har erfarenhet av värdepappersfonder. Vidare är det positivt om du har arbetat inom bank samt har erfarenhet av treasuryrelaterad juridik.

Du har god förmåga att på ett pedagogiskt sätt förmedla dina kunskaper och insikter till olika intressenter som har olika förutsättningar och infallsvinklar. Du arbetar självständigt, men motiveras av att arbeta tillsammans med dina kollegor och att dela med dig av din kunskap och erfarenheter. Sist men inte minst är du analytisk och noggrann samt behärskar svenska och engelska obehindrat, både i tal och i skrift. Nordiska språkkunskaper utöver svenska är meriterande.

Frågan och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. Vid frågor angående rollen, vänligen kontakta Ellen From på 073- 344 47 48, ellen.from@sharprecruitment.se.

Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Mer om Nordnet

Vi vill också göra dig uppmärksam på att Nordnet tar kreditupplysning och gör en bakgrundskontroll på kandidater som vi avser anställa.

Mer info om Nordnet finns på vår företagssajt och i vår ”brand movie” This is Nordnet, som beskriver vår identitet. Besök oss även på: www.nordnet.se, www.nordnet.nowww.nordnet.dk och www.nordnet.fi

 

Dela detta jobb

Legal Counsel med inriktning fond till Nordnet

Sharp Recruitment & Consultants