juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Legal Counsel till CDON i Malmö

Ansök nu

Legal Counsel till CDON i Malmö

Vill du också vara en del av ett dynamiskt techföretag? Vill du känna att din insats är betydelsefull? Vill du vara en del av något större där alla får plats och där mångfald inte bara är ett ord? Då är CDON rätt för dig.

CDON AB (”CDON”) grundades år 1999 i Malmö och är idag Nordens största marknadsplats på nätet. Genom att vara en pionjär inom nordisk e-handel blev CDON snabbt ett välkänt varumärke. Under 2020 hade vi över 120 miljoner besök på vår webbsajt och 2,3 miljoner aktiva kunder. Kunderna kan välja att handla och jämföra priser på miljontals produkter vilket är det överlägset bredaste sortimentet bland nordiska e-handlare. Över externa 1 500 handlare erbjuder sitt sortiment på CDON:s plattform för att öka sin försäljning. Detta ger CDON ett brett sortiment som omfattar miljontals produkter inom film, musik, TV- och datorspel, kontorsvaror, böcker, leksaker, hemelektronik, vitvaror, sport, friluftsprodukter, skönhetsvård, mode, skor, datorer och datorprodukter. CDON:s aktier är noterade på Nasdaq First North Growth Market med kortnamnet CDON.

Nu söker vi en jurist till rollen som Legal Counsel på vårt moderna huvudkontor i centrala Malmö.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi vill välkomna dig in i en föränderlig och dynamisk miljö i ett snabbrörligt techföretag. Du kommer att erbjudas goda utvecklingsmöjligheter och arbeta nära chefsjuristen samt den övriga organisationen i en växande marknad.

CDON bygger ut sitt legala team och söker nu ytterligare en bolagsjurist. Du kommer att få en central roll i koncernens och juristfunktionens utveckling. Vidare kommer du att arbeta brett med en varierande flora av juridiska frågeställningar som kan uppstå i CDON:s verksamhet, t.ex. framtagande och granskning av olika typer av kommersiella avtal, e-handelsjuridik (konsumenträtt, köprätt, marknadsrätt etc), immaterialrätt, IT-rätt och GDPR/dataskydd.

Vem söker vi?

För att passa in i företaget och rollen är det viktigt att du är självständig, prestigelös, ansvarsfull, och kommersiell i ditt tänk. Vi söker en kompetent generalist som är kommunikativ och som gillar att samarbeta med andra samt att bidra till hela verksamheten. Du kommer att arbeta affärsnära, proaktivt och initiativtagande. Du bör trivas med att arbeta i en snabb och flexibel tillväxtmiljö. Du kommer långt hos oss om du har rätt inställning, är ödmjuk, vågar äga frågan, är stresstålig och social.

Vi söker dig som har en svensk juristexamen och ca 4-7 års relevant arbetslivserfarenhet från advokatbyrå och/eller bolag. Erfarenhet av att arbeta med e-handel eller techbolag är meriterande.

Frågor och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För frågor angående rollen, vänligen kontakta Alexia Petrini på 0701 46 60 65 eller på alexia.petrini@sharprecruitment.se eller Zarina Virsholm på 0733 99 07 27 eller på zarina.virsholm@sharprecruitment.se.

Din ansökan ska bestå av ett CV och personligt brev. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt

Sharp Recruitment & Consultants

Alexia Petrini, junior rekryteringskonsult, tel. 0701 46 60 65 och mail alexia.petrini@sharprecruitment.se.

Zarina Virsholm, ansvarig rekryterare, tel. 0733 99 07 27 och mail zarina.virsholm@sharprecruitment.se.

 

 

Dela detta jobb

Legal Counsel till CDON i Malmö

Sharp Recruitment & Consultants