juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Legal Counsel till Qliro

Ort
Utgår

2022-07-07

Ansök nu

Legal Counsel till Qliro

Qliro är ett entreprenörsdrivet och snabbfotat bolag som befinner sig mitt i en spännande tillväxtresa. Hos oss får du möjligheten att arbeta i en innovativ och snabbväxande bransch, där du har chans att växa och utvecklas inom ett expansivt fintech-bolag som står under Finansinspektionens tillsyn.

Vi söker nu en Legal Counsel som kommer att förse organisationen med legal rådgivning för såväl befintliga som nya produkter och tjänster. Den här rollen förser dig med ett brett kontaktnät av experter inom fintech och ger en god inblick i vad det innebär att arbeta i en reglerad miljö. Mycket av arbetet sker självständigt samt i nära dialog med ledningsgruppen och du kommer att rapportera direkt till chefsjuristen. Du kommer även vara tongivande i implementeringen av bolagets nya strategi.

Mer om rollen

I rollen som Legal Counsel kommer du att bistå hela organisationen med kvalificerad legal och regulatorisk rådgivning. Du kommer framför allt att arbeta med konsumentkreditfrågor och GDPR samt ansvara för ett antal olika avtalsförhandlingar, med fokus på IT-avtal, outsourcing, finansieringslösningar, varumärkesrätt och kommersiella avtal. Du kommer vidare att arbeta brett med våra produkter och tjänster, analysera olika typer av strategiska affärsupplägg samt arbeta med marknadsaktörer inom e-commerce, som merchants, marknadsplatser, e-plattformar, banker och fintech-bolag.

Vem söker vi?

Vi söker dig med minst 3–5 års relevant arbetslivserfarenhet från advokatbyrå, bolag finansinspektionen eller annan reglerad verksamhet. Du har erfarenhet och kunskap inom GDPR, outsourcing, konsumentkrediter och kommersiella avtal. Det är meriterande om du även har arbetat med finansrelaterad juridik.

Som person är du analytisk, strukturerad och ambitiös och har ett stort intresse för affärsfrågor. Du är serviceinriktad och lösningsorienterad men har integritet och även en grundläggande förståelse för arbetet inom en reglerad verksamhet. Vi tror att du trivs i en dynamisk miljö och strävar efter att leverera hög kvalité. Då vi har många olika nationaliteter på Qliro ska du utöver svenska också ha en mycket god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift.

Om Qliro

Qliro är ett börsnoterat kreditmarknadsbolag med gränsöverskridande verksamhet i Norden och lyder under ett stort antal regelverk. Idag erbjuder vi fler finansiella tjänster men vårt fokus är och har alltid varit det vi kan allra bäst: Safe and Simple Payments. Vi levererar nya produkter och tjänster med oöverträffad hastighet och riktar oss både till ledande marknadsaktörer inom e-commerce och miljontals nordiska konsumenter som söker effektiva digitala betalningslösningar.

Vårt kontor är placerat på Sveavägen i centrala Stockholm.

Din ansökan

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. Ansökan och CV skickas till: linda.sjohagen@sharprecruitment.se För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Linda Sjöhagen på tfn 073-641 88 81.

 

Dela detta jobb

Legal Counsel till Qliro

Sharp Recruitment & Consultants