juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lindahl Helsingborg söker en entreprenadrättsjurist

Ort
Utgår

2022-10-20

Ansök nu

Lindahl Helsingborg söker en entreprenadrättsjurist

Lindahl är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer, med ett fullserviceerbjudande och kontor på sex orter i Sverige. Våra klienter ligger i framkant inom sina respektive områden och kräver att vi ska göra detsamma i egenskap av deras rådgivare. En bekräftelse på att vi levererar utifrån dessa förväntningar är de synnerligen goda omdömen vi får i oberoende undersökningar.

Vi är inne i en expansionsfas och söker därför efter en jurist med erfarenhet av entreprenadrätt.

Vi erbjuder

Som jurister är vi hängivna vårt uppdrag och våra uppdragsgivare. I enlighet med vårt motto ”no nonsense” strävar vi alltid efter att ge rak och tydlig rådgivning. Det respektfulla, uppriktiga och omsorgsfulla bemötandet ska genomsyra vårt arbete på alla plan, internt såväl som externt.

På Lindahl verkar vi för en tillmötesgående och fördomsfri företagskultur; organisationen är platt, dörrarna öppna och det är högt i tak. Detta, tillsammans med en stark lag- och framåtanda, bidrar till en dynamisk miljö. Vi är övertygade om att en advokatbyrå mår bra av mångfald.

Din profil

Vi söker dig som har en juristexamen och minst fem års relevant erfarenhet av entreprenadrätt, gärna med tingsmeritering. Du jobbar för närvarande på annan advokatbyrå, domstol eller bolag. Vi vill gärna att du har ett eget driv, tar egna initiativ och har en förmåga att arbeta självständigt.

Eftersom vi värdesätter en stark gemenskap och trivsel är din personlighet viktig. För att du ska trivas och lyckas hos oss behöver du därför vara prestigelös samt intresserad av människor, relationer och affärer. Vi uppskattar att du delar våra grundläggande värderingar, liksom att du uppvisar laganda, servicekänsla och respekt för andra. Vidare är du social och har lätt för att skapa och behålla personliga relationer.

Du har en god förmåga att uttrycka dig i skrift och tal på såväl svenska som engelska.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För frågor angående byrån, gruppen och/eller rollen, vänligen kontakta rekryteringskonsult Linda Sjöhagen på 073 641 88 81 eller på linda.sjohagen@sharprecruitment.se. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande, så ansök gärna idag genom att skicka in ditt CV.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Lindahl Helsingborg söker en entreprenadrättsjurist

Sharp Recruitment & Consultants