juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Ludvig & Co söker erfaren jurist inom mark- och miljörätt

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-19

Ansök nu

Ludvig & Co söker erfaren jurist inom mark- och miljörätt

Vill du vara med och göra skillnad på en av Sveriges största juristbyråer? Just nu söker vi dig med erfarenhet inom mark- och miljörätt och som vill vara med och utveckla ett av våra mest centrala verksamhetsområden.


Hos oss får du arbeta självständigt med kvalificerade och utmanande uppdrag i en trivsam miljö med trevliga och kompetenta kollegor. Ludvig & Co erbjuder dig som jurist en bred kundbas och en möjlighet för dig att nischa och utveckla dig som specialist. Hos oss får du möjligheten att utveckla både dig själv och verksamheten.

Arbetsbeskrivning

På kontoret i Göteborg blir du en del av ett team på 18 medarbetare, blandat jurister, ekonomer, skogliga rådgivare och affärsrådgivare. Som grupp värdesätter vi samarbete och affärsmässighet och tillsammans arbetar vi med ett proaktivt arbetssätt.

I din roll som jurist på Ludvig & Co kommer du att arbeta med kvalificerad juridisk rådgivning inom mark- och miljörätt där processande i domstol även ingår. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå i att ge stöd i dialog och förhandling med olika myndigheter, hjälpa till vid oenigheter med grannar eller större tvister med staten, ge stöd vid markintrång, hjälpa till vid hantering av viten eller förelägganden. Även rådgivning vid plan- och bygglagsfrågor (PBL) och miljötillstånd kommer att vara aktuellt. Du hanterar dina ärenden självständigt samtidigt som det finns möjlighet att ta hjälp av eller samarbeta med dina kollegor.

Vem är du?

Vi söker dig med juristexamen och med minst fem års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete från bolag, advokatbyrå, juristbyrå eller liknande inom mark- och miljörätt, även inkluderat erfarenhet att processa. Vi ser det även som meriterande om du har erfarenhet från arbete vid domstol.

Vi tror att du är positiv, social, utåtriktad, självständig och ansvarstagande. Vi ser gärna att du är en person som ständigt vill utvecklas och som inspireras av möjligheten att få utveckla affären! Du har ett stort yrkesmässigt engagemang och är affärs- och kundorienterad. Som person tycker du om att bygga värdeskapande nätverk och har en god kommunikationsförmåga. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du erbjuds

Som anställd hos oss har du alltid möjlighet att själv påverka inriktningen på dina uppdrag. Vi vill att området mark- och miljörätt ska fortsätta att växa, vilket kommer ge dig möjligheten att påverka utvecklingen av verksamheten och du blir en del av byråns resa mot tillväxt.

Du kommer att samarbeta med specialister inom både juridik, ekonomi, affärsutveckling och fastighetsförmedling, vilket gör att ni tillsammans som ett team på ett heltäckande sätt och i alla lägen kan bidra till att kunden gör bättre affärer. Eftersom byrån har en stor kompetens finns det alltid möjlighet för fortsatt kompetensutveckling. För femte året i rad har vi blivit utnämnda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta med, gärna tillsammans med dig!

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Ludvig & Co med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så välkommen att inkomma med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ida Odelius på telefonnummer 076-002 69 19 alternativt ida.odelius@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Ludvig & Co söker erfaren jurist inom mark- och miljörätt

Jurek