juridikjobb.se

logga

MAQS söker jurister med ett brinnande intresse för affärer

Företag Maqs Lawfirm
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-20

Ansök nu

MAQS söker jurister med ett brinnande intresse för affärer

MAQS är en affärsjuridisk fullservicebyrå. På våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall är vi 160 MAQSare som drivs av att skapa nytta. Vi växer av att hjälpa och lyfta både våra kunder och varandra. Det är där det professionella och omtänksamma möts som vi finner vår MAQS-anda. Med dörren öppen skapar vi rum för idéer och plats för gemensam tillväxt och glädje. På MAQS syns engagemanget och känns gemenskapen!

Vi växer i Stockholm och söker nu affärsinriktade jurister som vill jobba med kommersiella avtal, bolagsrätt, M&A och affärsjuridik i stort.

Att jobba som jurist på MAQS

Hos oss kommer du tillsammans med våra erfarna och duktiga jurister att arbeta dedikerat med kunder i spännande ärenden och en mängd olika branscher. Du får möjlighet att utvecklas både som person, rådgivare och specialist. I rollen som jurist kommer du att hjälpa våra kunder att öka sin lönsamhet och minska sin affärsrisk genom att hitta praktiska, genomförbara lösningar som är relevanta för att skapa stöd, trygghet och legal vägledning i förhållande till de krav och förändringar som efterfrågas av marknaden. Varje uppdrag eller projekt hanteras av ett noga utvalt team av jurister och kompetenser som motsvarar kundens behov.

Är du den vi söker?

Vi tror att du som söker har ungefär 1-3 års erfarenhet av arbete på advokatbyrå eller bolag, alternativt så är du nyutexaminerad eller snart är klar med ting. Som person är du engagerad men samtidigt ödmjuk, du är trygg med att arbeta självständigt och fungerar även bra i team. Med kundens bästa i åtanke strävar du alltid efter att hålla högsta kvalitet i allt du gör, även när tempot är högt. Det är viktigt att du ser sälj,  affärsutveckling och att träffa kunder som något roligt och energigivande. Vi tror också att du är en social person som bidrar till god stämning, trivs med att samarbeta och är en bra kollega.

Låter detta spännande? Vi ser fram emot din ansökan och rekryterar löpande så vänta inte för länge.

Ansvarig rekryterare
Camilla Millqvist
camilla.millqvist@maqs.com
0768 66 15 11

Dela detta jobb

logga
MAQS söker jurister med ett brinnande intresse för affärer

Maqs Lawfirm