juridikjobb.se

testing företagslogga

Markförhandlare och lantmätare till ÅF i Falun/Borlänge

Företag ÅF
Ort
Kategorier
Utgår

2018-05-31

Ansök nu

Markförhandlare och lantmätare till ÅF i Falun/Borlänge

Om jobbet

Det är full fart här på ÅF!

Vår samhällsbyggnadsenhet består idag av över 1000 hängivna medarbetare, såväl erfarna samt mer juniora konsulter.

Vi vill nu förstärka vårt team och söker fler inom markförhandling och lantmäteri!

Vi arbetar i såväl tidiga skeden vid för-projektering och utredningar samt senare skeden med bygghandlingar och förfrågningsunderlag då tillgänglighet till mark behövs i alla skeden. Markanspråk ändras ofta då nya lösningar arbetas fram oavsett vart i processen man är i projekten. Markförhandling är given i teamet.

Sektionen samarbetar med bl.a. Trafikverket, kommuner och andra exploatörer. Projekten du involveras i kommer att vara varierande. Hos oss kommer du att ingå i ett engagerat team som jobbar för att stärka rollen som markförhandlare och du får ett naturligt kontaktnät med kollegor inom andra teknikområden. 

För att öka sammanhållningen inom sektionen genomförs olika aktiviteter för att bygga teamet, lära känna varandra, öka kompetensen och skapa interna kontakter.

Bättre sätt att bygga sin framtida karriär finns inte!

Vem är du?

Vi ser gärna att du en examen som lantmäteriingenjör eller liknande. Det är en fördel om du har några års erfarenhet av fastighetsjuridik, markförhandling, planprocesser eller framtagning av olika avtal.

Om du är i början av din karriär och vill utvecklas hos marknadens vassaste konsultfirma är vi också intresserade.

Som person gillar du utvecklig och trivs i en fartfylld miljö som präglas av stark tillväxt. Självklart ser du dig själv som en lagspelare och samarbetar med såväl kollegor som kunder för att bidra till bästa resultat.

Välkommen in med din ansökan till ÅF, vi kommer att behandla ansökningarna genom löpande urval.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor

Sektionschef Katarina Kieksi, telefon: 010-505 37 20, e-post: katarina.kieksi@afconsult.com

Biträdande sektionschef Emma Ahlberg, telefon: 010-505 22 28, e-post: emma.ahlberg@afconsult.com

Dela detta jobb

testing företagslogga
Markförhandlare och lantmätare till ÅF i Falun/Borlänge

ÅF