juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Momsrådgivare till Causey Westling

Ort
Utgår

2022-06-02

Ansök nu

Momsrådgivare till Causey Westling

Vill du arbeta på ett snabbväxande och dynamiskt företag tillsammans med öppna och intresserade kollegor?

CauseyWestling är en nytänkande byrå som alltid strävar efter att ligga i framkant när det kommer till våra arbetssätt samt vår utveckling och digitalisering. Vi arbetar ur ett långsiktigt helhetsperspektiv, något som utgör grunden för vår hållbara skatterådgivning.

Vi är idag Sveriges största fristående skattebyrå för fastighetsintressenter och strävar nu efter att fortsätta erövra marknader och bredda våra affärsområden utanför fastighetsvärlden.

Vi söker därför ytterligare momsrådgivare till vårt kontor i Stockholm.

Vad vi kan erbjuda

Du kommer ges en unik möjlighet att arbeta i ett team bestående av jurister, ekonomer, ingenjörer och programmerare som dagligen hjälper kunder att optimera sina fastighetsinvesteringar. Vi värdesätter vår unika kompetensmix och det innovativa kunskapsutbyte som kommer därav.

I rollen som momsrådgivare hos oss kommer du ges utrymme att utveckla vår affär och tillsammans med kompetenta medarbetare etablera CauseyWestling i sektorer utanför fastighetsvärlden. Du kommer ges stort spelutrymme och goda möjligheter att forma din egen roll på företaget.

Om rollen

Momsgruppen arbetar i ett tight team och vi vill nu utöka vår affär utanför fastighetsområdet. Du kommer från dag ett beredas möjligheter i både ansvarstagande och utveckling. Arbetsuppgifterna består bland annat av följande:

  • Utveckla vårt tjänsteutbud mot kund.

  • Eget kundansvar och projektledning mot kunder.

  • Stötta juniora medarbetare.

  • Samarbeta med övriga kolleger inom andra tjänsteområden och skatteslag för att gemensamt rådge våra kunder på bästa sätt.

Vem söker vi

Vi söker dig som har minst fem års tidigare, relevant arbetslivserfarenhet inom mervärdesskatt samt en juristexamen alternativt likvärdig examen. Det är meriterande om du har kunskap och arbetserfarenhet inom moms från annan bransch än fastighetsbranschen.

För att trivas hos oss är det viktigt att du är självgående, prestigelös och villig att hugga i där det behövs. Du skall vara duktig på att bygga relationer och känna dig bekväm i rollen som kundansvarig. Våra arbetsgrupper bygger i mångt och mycket på en diversifierad sammansättning av kompetenser och personligheter varför vi lägger stor vikt vid din karaktär.

Frågor

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants.

För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Karin Steenstrup på tel. 0700 – 25 62 06, karin.steenstrup@sharprecruitment.se eller Zerin Baran på tel. 072-032 87 86, zerin.baran@sharprecruitment.se.

Din ansökan ska bestå av ett CV och personligt brev. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer om byrån här www.causeywestling.com

 

Dela detta jobb

Momsrådgivare till Causey Westling

Sharp Recruitment & Consultants