juridikjobb.se

 

Törngren Magnell & Partners Advokatfirma växer och vi söker biträdande jurister med start hösten 2021. 

På Törngren Magnell & Partners Advokatfirma (TM & Partners) är det kulturen som gör skillnad. I en tid när advokatbyråer slåss om talangerna och konkurrerar om resurserna, är det där vi sticker ut. Vi erbjuder en miljö som sätter våra medarbetare i fokus och möjliggör en individuell utvecklingsplan för att ge dig de bästa förutsättningarna för att nå din fulla potential. Genom att du fortsätter att utvecklas fortsätter även TM & Partners att göra det. 

Om verksamheten 

TM & Partners är en ledande svensk affärsjuridisk advokatbyrå med fokus på transaktionsrådgivning. Tack vare vår erfarenhet kan vi erbjuda våra klienter god affärsförståelse och proaktiv rådgivning. Tillsammans med vår juridiska spetskompetens och vårt engagemang leder det till trygghet och väl genomförda affärer. Vi ser alltid till att en eller flera delägare är aktivt engagerade i varje ärende.  

Vi tror också att ett ”true partnership” mellan talangfulla och dedikerade jurister utgör rätt grund för att på bästa sätt kunna bistå våra klienter med rätt expertis i varje situation.  

Hög expertis i förening med en vänlig och sund arbetsmiljö har kännetecknat TM & Partners sedan starten. Vi behandlar våra kollegor med respekt och är stolta över vår företagskultur. 

Arbetsbeskrivning 

Vi erbjuder dig möjligheten att bli en del i ett av våra framgångsrika, högt presterande och trevliga team på en advokatbyrå i expansion. Många av våra uppdrag är gränsöverskridande och innebär samarbete med utländska advokatbyråer och klienter. Vi söker nu ytterligare engagerade biträdande jurister till flera av våra verksamhetsområden så berätta gärna i din ansökan vilket/vilka områden du brinner för. 

Vem är du?

Vi söker dig som är på väg att ta examen, eller har något års relevant arbetslivserfarenhet, och är genuint intresserad av att arbeta med affärsjuridik. Du har mycket goda akademiska meriter. Notarietjänstgöring och ekonomikunskaper är meriterande, men inget krav. Hos oss är din personlighet minst lika viktig som formella meriter. Du har hög social kompetens, förmåga att bygga förtroende, du motiveras av utmaningar och av att utveckla din egen och andras juridiska kompetens. Andra viktiga egenskaper är att du är en prestigelös lagspelare, är stresstålig och att du har en stark drivkraft att leverera hög kvalitet. Vårt arbete kräver mycket goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift. 

Du erbjuds 

Du blir en värdefull del av vårt framgångsrika team. Vårt låga ratio mellan biträdande jurister och delägare bidrar till en brant utvecklingskurva. Byråns storlek och struktur ger våra medarbetare möjlighet att tidigt ta ansvar och bidra på ett meningsfullt sätt, med arbete direkt mot klient. Ett resultat av vår struktur är att intern konkurrens bland medarbetare aldrig har varit ett problem - en sann laganda råder. 

Är du den vi söker kommer du att trivas hos oss lika mycket som vi kommer trivas med dig! Genom vårt mentor- och talangprogram säkerställs att du får rätt förutsättningar för att utvecklas. Vi arbetar starkt för sunda värderingar och aktivt mot all form av diskriminering. Du blir en del av en prestigelös, inkluderande och okomplicerad miljö där din kompetens och personlighet värdesätts.  

 Som nyutexaminerad erbjuder vi dig en bra start på din karriär och en möjlighet att avancera i en miljö av expertis och professionalism. 

Din arbetsplats kommer att vara i trevliga lokaler med en uttalat trivsam atmosfär, i centrala Stockholm. 

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

 

 

 

 

NYEXAMINERADE BITRÄDANDE JURISTER MED START HÖSTEN 2021

Ansök nu

Dela detta jobb