juridikjobb.se

Paralegal till REITAN CONVENIENCE SWEDEN AB!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-10-26

Ansök nu

Paralegal till REITAN CONVENIENCE SWEDEN AB!

Nu söker vi dig som är nyexad jurist eller dig som studerat juridik. REITAN CONVENIENCE SWEDEN AB är ett av Europas mest lönsamma och framgångsrika servicehandelsföretag och de består av dem välkända butikerna Pressbyrån och 7-Eleven. I rollen som paralegal får du möjlighet att utvecklas inom avtalhantering då du själv kommer ansvara för uppdateringen av ca. 400 franschiseavtal och dess rapportering. Denna tjänst erbjuder inte bara arbete med avtalen utan du kommer även stötta din juristkollega i diverse administrativa arbetsuppgifter. Urvalet sker löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som paralegal kommer din uppgift vara att uppdatera cirka 400 franschiseavtal. Ansvaret innebär delvis att skicka ut nya avtal, men även uppdatera villkoren i enlighet med tidigare överenskommelser, kontakt med bolagsverket och säkerställa att avtalen registreras på rätt sätt.

Du kommer sitta på ekonomiavdelningen i bolagsgruppen med bolagsjurister och ekonomer. I din roll kommer du att arbeta nära en av bolagsjuristerna som du även rapporterar till och får stöttning av under projektets gång. För att komma in i rollen får du en introduktion samt en uppstyrd start utav utbildningsgruppen. Under introduktionen förväntas du vara på kontoret för att sedan erbjudas mer flexibilitet i att jobba hemifrån. Detta är ett uppdrag fram till årskiftet med chans till förlängning.

Du erbjuds

  • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I det här projektet är ditt ansvar att säkerställa att alla franschisebolagen får rätt avtal, att dessa blir signerade och att allting registreras. Man kommer exempelvis även behöva uppdatera villkoren i avtalsmallen baserat på de tidigare överenskommelser med franchisetagarna, samt ha kontakt med bolagsverket. Vid tid och behov kommer du även att stötta din juristkollega med diverse administrativa arbetsuppgifter.

Vi söker dig som

• Har en avslutad utbildning inom juridik

• Har mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift då det används i det dagliga arbetet

• Har tidigare drivit något liknande projekt själv

• Erfarenhet av avtalshantering ses som meriterande för den här tjänsten

Som person är du:

• Självgående

• Noggrann

• Ansvarstagande

Övrig information

  • Start: slutet av september

  • Omfattning: heltid, till årsskiftet med chans till förlängning

  • Placering: Stockholm

  • Lön: Timbaserad månadslön

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Vi är REITAN CONVENIENCE SWEDEN AB, och är ledande franchisegivare genom 7-Eleven och Pressbyrån samt PB Go. Många känner igen våra 7-Elevenbutiker som är en självklar del av stadsmiljön, och Pressbyrån som finns runtom i landet och som har varit en del av svensk historia sedan 1906. Tillsammans underlättar våra butiker människors vardag, och erbjuder produkter och tjänster för alla som är på språng. Vår framgång bygger på stolta och framgångsrika franchisetagare till Pressbyrån och 7-Eleven butiker. Ägare är det norska familjebolaget REITAN med verksamhet i sju länder.

 

Dela detta jobb

Paralegal till REITAN CONVENIENCE SWEDEN AB!

Academic Work