juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Paralegal till Söderberg & Partners juridikavdelning

Ort
Utgår

2022-06-03

Ansök nu

Paralegal till Söderberg & Partners juridikavdelning

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Vi erbjuder ekonomisk, finansiell och juridisk rådgivning med hänsyn till kundens helhetssituation. I vår palett finns också en mängd digitala system och verktyg för rådgivning och HR-stöd inom People Management.

Vår vision är att arbeta proaktivt idag för att du ska leva ett rikare och tryggare liv imorgon. Det handlar i grund och botten om att privatpersoner, företagare, chefer, medarbetare eller företrädare för en organisation ska få de bästa lösningarna för just sin situation. Vi hjälper till att fatta välgrundade beslut som ska göra livet och vardagen enklare, både nu och i framtiden. För att möjliggöra detta vilar vårt arbete på en värdegrund där personlig hänsyn, gedigen analys och öppenhet utgör hörnstenarna.

Om rollen

Söderberg & Partners juridikavdelning söker en driven och ansvarsfull paralegal. Tjänsten som paralegal innebär att assistera avdelningens jurister samt andra delar av verksamheten med diverse administrativa uppgifter av varierande karaktär; alltifrån att arkivera avtal och säkerställa att diverse handlingar signeras av rätt personer till att upprätta protokoll och registrera styrelse- och andra ändringar hos Bolagsverket. I det dagliga arbetet kommer du ha kontakt med avdelningens jurister samt medarbetare vid andra avdelningar.

Om dig

Vi söker dig som har ca ett års relevant arbetslivserfarenhet. Du har kunskaper i Officepaketet och kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har paralegalutbildning.

Söderberg & Partners är en kreativ och initiativrik organisation där medarbetarna har höga ambitioner och drivs av ett stort engagemang och intresse för sina arbetsuppgifter. Som person ska du ha god samarbetsförmåga samtidigt som det ställs höga krav på att du kan och trivs med att arbeta självständigt. Då du kommer att arbeta med flera uppgifter parallellt behöver du kunna arbeta strukturerat och noggrant samt kunna prioritera i vilken ordning dina uppgifter ska slutföras. Du är driven, modig, hjälpsam, ansvarsfull och prestigelös.

Organisationen har korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö. Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Om Söderberg & Partners

Som en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter har vi tillgång till Nordens största fristående analysavdelning, vilken dagligen följer försäkringsbolagen, bankerna, fondbolagen och investmentbankerna ur ett produktperspektiv. Söderberg & Partnerskoncernen har idag ca 2 400 medarbetare. Mångfald och likabehandling är viktigt för oss, både när det gäller våra medarbetare och de som söker jobb hos oss. Vi uppmuntrar olikheter och är övertygade om att medarbetare med olika erfarenheter, kompetenser och referensramar hjälper oss att växa och utvecklas. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?

Ansökan

I denna process samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Sjöhagen på telefonnummer 073 641 88 81 eller på linda.sjohagen@sharprecruitment.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

Paralegal till Söderberg & Partners juridikavdelning

Sharp Recruitment & Consultants