juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Patentingenjör/European Patent Attorney till Välinge Innovation

Ort
Utgår

2023-02-16

Ansök nu

Patentingenjör/European Patent Attorney till Välinge Innovation

Välinge Innovation är ett av Sveriges mest välkända och ledande innovationsföretag inom golv- och möbelindustrin där Intellectual Property (IP) alltid står i centrum och driver affären. 

Välinge Innovations patentportfölj är en av de mest omfattande inom golvindustrin med mer än 3 000 beviljade patent och en stor global licensbas. Vår världsomspännande patenterade teknik introducerade ett snabbt och enkelt sätt att mekaniskt installera golv, utan att använda lim. Idag täcker tekniken alla områden relaterade till mekaniska låssystem för flytande golv men även till verktygslös montering av möbler och ytteknik för bl a golv.

Välinge Innovation är i en stark expansionsfas och vi söker ytterligare en patentexpert med placering i Viken, Skåne. 

Vad vi erbjuder

Du kommer att ingå i en av industrins mest erfarna och väletablerade patentavdelningar. Avdelningen består idag av fem medarbetare. Rollen innebär stora utvecklingsmöjligheter då patentfunktionen är avgörande i affärsverksamheten. Arbetet består av alla aspekter inom hantering av patent, såsom prosecution, licensieringsfrågor samt allmän rådgivning och stöd till organisationen. 

Du erbjuds möjligheten att utvecklas som patentingenjör i en starkt IP-driven internationell verksamhet kombinerat med närheten till FoU och produktion i en fantastisk miljö i Viken, Skåne. Hos oss uppskattar vi initiativförmåga och vi tror på att skapa en arbetsplats där du känner att du utvecklas och bidrar med nytta varje dag. 

Vem söker vi

  • Du är European Patent Attorney inom främst mekanik/material eller tillämpad kemi. Om du har påbörjat din EQE och ser framför dig att slutföra den inom 1-2 år kan du också vara den vi söker. 

  • Du har erfarenhet från IP-byrå alternativt från industrin eller möjligen patentmyndighet som EPO. 

  • Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt. Det är meriterande med goda kunskaper i tyska.

  • Du är analytisk, resultatinriktad och proaktiv med hög kommunikativ förmåga. 

  • Du trivs med att driva ärenden och projekt självständigt samtidigt som du är en lagspelare som aktivt samarbetar med övriga enheter inom bolaget.

 Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Mikael Bock, +46 73-157 49 84, eller mikael.bock@sharprecruitment.se.

Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan. Urval sker löpande. Ansök därför redan idag!

Mer om Välinge Innovation

Vi har sedan starten 1993 bedrivit en framgångsrik verksamhet och omsätter idag ca 1,3 miljarder kr med mycket goda vinstmarginaler. Företagets tillväxtmål samt utvecklingsmöjligheter är fortsatt mycket höga. Antalet anställda uppgår i dagsläget till ca 250 medarbetare. 

Alla FoU-aktiviteter sker på lokalt på anläggning i Viken, som anses vara världens mest avancerade FoU-center relaterat till laminat-, trä- och träpulverbaserad golvteknik. 

Vi har även investerat och uppfört en ny golvfabrik i Viken. Här produceras våra egna golv, med våra patenterade ytteknologier WOODURA® och NADURA®. Fabriken har en kapacitet på över 6 miljoner kvadratmeter golv per år och våra produkter säljs över hela världen. 

Dela detta jobb

Patentingenjör/European Patent Attorney till Välinge Innovation

Sharp Recruitment & Consultants