juridikjobb.se

logga

Processjurist till Freja Partner

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-20

Ansök nu

Processjurist till Freja Partner

Vi vet att majoriteten av Sveriges företagare ser på juridisk hjälp som något dyrt och krångligt. Som entreprenörer har detta även varit vår egen uppfattning. Detta ville vi ändra på. Vårt mål på Freja Partner har därför från dag ett varit att göra juridiken tillgänglig för fler. Genom att erbjuda affärsjuridisk hjälp på kundens villkor har vi hittat ett vinnande koncept. Våra kunder är medlemmar hos oss och får på så sätt tillgång till juridisk hjälp utan att kostnaderna skenar. Idag, drygt tre år från start, har vi cirka 500 kunder, med en daglig tillströmning av nya medlemmar. Alltifrån mindre fåmansföretag till större koncerner.

Arbetsbeskrivning

Juristteamet på Freja Partner består idag av såväl egna jurister som externa juristpartners som arbetar inom två övergripande områden, process och avtal. Våra processjurister arbetar med domstolstvister och processföring, där majoriteten av tvisterna i dagsläget rör entreprenadrätt, samt allmänna fordringstvister och arbetsrättsliga tvister. I vår avtalsgrupp upprättas och granskas en stor bredd av affärsjuridiska avtal såsom uppdragsavtal, aktieägaravtal, återförsäljar- och kommissionsavtal, entreprenadavtal, hyresavtal, samt arbetsrättsliga avtal. Vi hjälper även många av våra kunder med GDPR-relaterade frågor.

Vi har nyligen förstärkt vår avtalsgrupp och fortsätter nu att förstärka genom att söka en erfaren processjurist.

Som jurist på Freja Partner arbetar du tillsammans med övriga jurister i en tight grupp där hjälpsamhet och prestigelöshet är ledorden.

Vem är du?

Vi söker dig med minst några års erfarenhet inom processföring. Det primära är att du har processerfarenhet och är självgående i upprättande av stämning, svaromål och andra skrivelser. Du känner dig självklart trygg i rättssalen. Meriterande om du har kunskap/intresse inom entreprenadjuridiken.

För oss är det väldigt viktigt att du har samma ambition som oss – att göra juridiken tillgänglig för fler. Vi är nytänkande utan att för den sakens skull göra avkall på professionalism och kvalitet.

Välkommen till en arbetsplats med hög energi och framåtanda där den entreprenöriella ådran och försäljning harmoniserar med en juridikavdelning som lägger allt fokus på att hitta den bästa lösningen för kunden!

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Freja Partner med Jurek Rekrytering & Bemanning, vid frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ulriikka Järnefelt på telefon 0766331440.


Sökord: jurist, processjurist, avtal, juridik, processer, domstol, bolagsrätt, affärsjuridik

Dela detta jobb

logga
Processjurist till Freja Partner

Jurek