juridikjobb.se

logga

Processjurist till Sileo Kapital

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-06-25

Ansök nu

Processjurist till Sileo Kapital

Är du jurist, nyexaminerad eller med några års erfarenhet och vill arbeta med processjuridik? Vill du utveckla din juridiska kompetens och få driva egna ärenden? Hos oss får du vara med på en spännande resa där du utvecklas både personligt och professionellt!

Om Sileo Kapital
Vi är ett relativt ungt bolag som har växt snabbt de senaste åren. Vi ingår i den norska börsnoterade koncernen B2Holding ASA som har verksamhet i 22 europeiska länder. Vi är ett kredithanteringsbolag vilket betyder att vi med fullt ägaransvar köper tidigare förfallna fordringar mot främst fysiska personer. Under bifirman Legalis Inkasso bedriver vi även inkassoverksamhet för externa klienters räkning. Med fokus på varje kunds situation är målet att hjälpa kunderna att bli skuldfria. För oss är det viktigt att vara en god kraft i vår bransch och bidra till hållbar utveckling för både samhälle och individ.

Arbetsbeskrivning
Som processjurist hos oss kommer du att arbeta i ett team tillsammans med två andra processjurister och rapportera till vår COO. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära självständig processföring vilket innefattar att du upprättar stämningsansökningar, utreder bestridanden, har kontakt med motparter och domstol samt företräder företaget och i vissa fall klienter vid muntlig förberedelse och huvudförhandling i domstolen. Du kommer även att vid behov utbilda bolagets anställda inom området och stötta organisationen i rättsliga frågor.

Vem är du?
Vi söker dig med avslutad juristexamen och med stort intresse för processföring. Vi ser gärna att du har några års processerfarenhet och/eller tidigare branscherfarenhet inom inkasso. Likaså är en tingsmeritering eller tidigare arbete på byrå meriterande. Oavsett din erfarenhetsnivå så värdesätts dina personliga egenskaper högst. Med rätt inställning och driv så är vi övertygade om att du kommer att trivas och utvecklas hos oss. 

Vi tror att du är en nyfiken och kommunikativ lagspelare som också motiveras av självständigt arbete och av att ta egna initiativ. Du är förtroendeingivande och lösningsorienterad. Att du är person som är noggrann och ansvarstagande ser vi som en självklarhet och du trivs bra när du får arbeta strukturerat och metodiskt.

Du talar och skriver flytande svenska och engelska.

Vad erbjuder vi?
På Sileo har vi skapat en bolagskultur som präglas av prestigelöshet, korta beslutsvägar och en vilja att ständigt förbättra och utvecklas. Vi bidrar alltid utifrån vår bästa förmåga och uppmuntrar och inspirerar varandra.

På vårt fina kontor vid Lilla Bommen i Göteborg är vi idag ett 70-tal medarbetare. Du blir en del av ett ambitiöst och kompetent gäng som har roligt tillsammans. På Sileo sätter vi vår organisation & kultur i fokus och är måna om att skapa den bästa arbetsplatsen.
Du kommer in i en spännande fas då vi nu är i ett läge där vi förädlar och förbättrar. För rätt person finns därför stora möjligheter att växa med bolaget och även ta sig an interna projekt.

Start
Då tjänsten är vakant idag sker intervjuer löpande. Vi ser gärna att du börjar så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Sileo Kapital med Jurek varpå du vid frågor om tjänsten är välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand via frida.garding.lindstrand@jurek.se eller 0707648640 för frågor.

Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.
Varmt välkommen med din ansökan!

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga. GDPR.

Dela detta jobb

logga
Processjurist till Sileo Kapital

Jurek