juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Rådgivare inom incitamentsprogram till PwC

Ort
Utgår

2022-06-20

Ansök nu

Rådgivare inom incitamentsprogram till PwC

PwC Sverige är marknadsledande inom revision och rådgivning med 2 800 medarbetare runt om i landet – vi finns där du finns! Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem och våra värderingar genomsyrar allt vi gör.

Vi är proaktiva rådgivare som drivs av att förstå dig och våra övriga 33 000 kunders verkliga behov och hitta lösningar på komplexa affärsutmaningar – oavsett vilken fas din verksamhet befinner sig i. Det som gör oss unika är att vi kombinerar den senaste tekniken och samverkan mellan våra specialister. Vi är en community of solvers som är med dig hela vägen!

PwC Sverige är en självständig och oberoende juridisk enhet som ingår i det globala PwC-nätverket med 295 000 medarbetare i 156 länder. Det gör att vi kan dela med oss av kunskaper och erfarenheter globalt och tillsammans leverera relevanta lösningar som skapar förtroende och långsiktigt hållbara värden för såväl våra kunder som samhället i stort.

Vi söker nu ytterligare rådgivare inom incitamentsprogram.

Vad vi kan erbjuda

PwC:s team som jobbar med incitamentsprogram har en marknadsledande position och är rådgivare i flera av de mest spännande projekten gällande incitamentsprogram i branschen. Vi har ett stort team med olika kompetenser som arbetar tillsammans gentemot kunden. Efterfrågan på våra tjänster inom incitamentsrådgivning växer och vi söker nu ytterligare kolleger!

Du kommer in i en organisation med stort driv och engagemang där kunden alltid sätts i fokus. Du kommer ges goda möjligheter att utvecklas i en miljö med hög kompetens samt att forma din egen karriär.

Om rollen

Rollen innebär att arbeta med rådgivning avseende incitamentsprogram vilket innefattar bland annat att hjälpa våra kunder att designa och implementera incitamentsprogram samt att hjälpa kunderna att förstå effekten av incitamentsprogram och hur dessa påverkar de anställda.

Du kommer få arbeta nära tillsammans med kompetenta och drivna kollegor som har ett tydligt kundfokus. Rollen innefattar att driva intressanta projekt från start till slut samt coacha juniora kolleger.

Vem söker vi

Vi söker dig som har en juridik- eller ekonomexamen med relevant arbetslivserfarenhet av incitamentsprogram gärna som konsult eller på bolag. Det är meriterande om du har erfarenhet av incitamentsprogram i noterade bolag och av att hantera komplexa skattefrågor. Du har ett konsultativt förhållningssätt och behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

För att du ska trivas hos oss ser vi att du är resultatinriktad med mycket god förmåga att samarbeta och att driva projekt från start till slut. Du är driven och engagerad och tar gärna egna initiativ i ditt arbete.

Frågor

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants.

För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Karin Steenstrup på tel. 0700 – 25 62 06, karin.steenstrup@sharprecruitment.se.

Din ansökan ska bestå av ett CV och personligt brev. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

Dela detta jobb

Rådgivare inom incitamentsprogram till PwC

Sharp Recruitment & Consultants