juridikjobb.se

logga

Registrator sökes till kommun i söderort

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

Registrator sökes till kommun i söderort

Nu söker vi en registrator som ska arbeta hos kommun i söderort med tyngd inom registratur men även arbete med nämnd- och ärendehantering. Välkommen in med en ansökan!

Arbetsbeskrivning

I denna roll kommer du arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom registratur men också ha hand om kommunens dokument-, nämnd- och ärendehantering. Vidare kommer du att hantera allmänna handlingar som många gånger kräver skyndsam registrering i ärendehanteringssystemet W3D3. Du kommer även fungera som ett stöd för de förtroendevalda liksom för handläggare och chefer på förvaltningen. Vidare kan följande arbetsuppgifter förekomma;

  • Uppdatera ärendehandboken

  • Uppdragsredovisning

  • Hantera delegationsbeslut

  • Samordna tekniskt stöd inför nämndsammanträden

  • Enklare ärenden till kommunstyrelsen, ex. rätten att underteckna handlingar

Vem är du?

Vi söker dig som har högskoleexamen med relevant inriktning som t.ex. registratorsutbildning från högskola eller YH-utbildning, statsvetare eller jurist. Du har erfarenhet av liknande arbete gärna som registrator eller nämndsekreterare och har tidigare arbetat med ett modernt ärendehanteringssystem, gärna W3D3. Vi ser även att du har goda kunskaper i offentlighetsprincipen och sekretess. 

För övrigt är du strukturerad, stabil och serviceinriktad. Du har en fallenhet för ordning och reda och en förmåga att överblicka och prioritera.

Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% från 1 augusti och löper tom. 2021-10-31, med chans till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

logga
Registrator sökes till kommun i söderort

Jurek