juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Ropo Capital söker processjurist

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-19

Ansök nu

Ropo Capital söker processjurist

Ropo Capital erbjuder vad vi kallar för Invoice Life Cycle-tjänster, vilket innefattar allt från fakturadistribution och reskontrahantering till påminnelser, kravhantering och juridik. Vårt fundament bygger på egenutvecklad teknik och vi brinner för att skapa extraordinära kundupplevelser med hjälp av data och en oslagbar fakturahanteringsprocess. Vi söker nu ytterligare en processjurist till vårt Stockholmskontor. Vill du arbeta med processföring och vara med på en spännande tillväxtresa är detta rollen för dig!

Arbetsbeskrivning

I rollen som processjurist på Ropo Capital bistår du bolagets klienter med kvalificerad affärsjuridisk rådgivning med fokus på tvistemålsprocesser inom främst hyresrätt, fastighetsrätt och insolvensrätt. Du hanterar ett flertal pågående processer parallellt och du driver förhandlingar för klientens räkning i både domstol och hyresnämnd. Du har eget klientansvar och utöver inställelse i domstol arbetar du löpande med proaktiv juridisk rådgivning. I rollen ingår också att hålla i interna och externa utbildningar inom våra fokusområden. Du blir en del av Ropo Capitals juristfunktion som idag består av tolv jurister, varav sex är placerade i Stockholm. Kontoret är beläget i fina lokaler på Torsgatan i Stockholm och du rapporterar till bolagets biträdande chefsjurist.

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad juristexamen har arbetat ca 3 - 5 år med processföring i domstol. Har du erfarenhet av fastighetsrätt eller hyresrätt är det starkt meriterande. Du har tidigare drivit domstolsprocesser på annat bolag eller på advokatbyrå och du är van vid ett högt tempo. Som jurist är du pragmatisk, effektiv och affärsmässig. I denna roll arbetar du nära dina klienter vilket kräver att du är serviceinriktad, har god förmåga att bygga relationer och att du är trygg med att kommunicera med personer i olika roller och med varierande bakgrund. Du kommer till en grupp med tätt samarbete sinsemellan, för att trivas i rollen behöver du därför vara en lagspelare med god social kompetens.

Du erbjuds:

Vi erbjuder dig en omväxlande och spännande roll på ett snabbväxande bolag. Tjänsten ger dig goda möjligheter att utvecklas vidare som processjurist och du ges omgående stort eget ansvar. Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur. Vi präglas av arbetsglädje och av engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Vi tänker stort och utmanar oss själva varje dag.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Ropo Capital med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Lönnbark på telefonnummer 076 00 26 921 alternativt caroline.lonnbark@jurek.se.

Om verksamheten

Ropo Capital är marknadsledande inom fakturahantering i Finland och har genom förvärv de senaste åren expanderat till den nordiska marknaden. Idag har vi ca 400 anställda specialister i Finland, Sverige och Norge och mer än 10 000 kunder. Totalt levererar Ropo Capital över 170 miljoner fakturor och andra dokument årligen. Vårt mål är att år 2023 vara den ledande leverantören i Norden av tjänster inom fakturans livscykel.

Dela detta jobb

Logo
Ropo Capital söker processjurist

Jurek