juridikjobb.se

Logga

Samhällsintresserad nämndsekreterare till Botkyrka kommun

Ansök nu

Samhällsintresserad nämndsekreterare till Botkyrka kommun

Om jobbet

Är du en självgående och driven person med en administrativ ådra? Är du intresserad av offentliga verksamheter och vill arbeta nära samhällspåverkande frågor? Då kan det här vara ett uppdrag som är perfekt för dig!

Beskrivning

Vi på Perido hjälper växande Botkyrka kommun, med närhet till både stad och natur, att hitta förstärkning i form av en kunnig nämndsekreterare. Kultur- och fritidsförvaltningen, med omkring 200 anställda, ansvarar för att det finns ett rikt kultur- och idrottsliv med ett mångsidigt fritidsutbud i kommunen. Tjänsten är placerad på kontoret söder om Stockholm city med närhet till pendeltåg och bussar.

Som nämndsekreterare har du en central funktion på förvaltningen och i nämndarbetet. Du planerar och ansvarar för ärendehantering till nämnden genom kallelser till möten, avstämningar med förvaltningsdirektör, verksamhetschefer och administrativ chef. Du för protokoll vid sammanträden samt övriga uppgifter som hör till nämndarbetet. Du har även budgetansvar för nämndens sammanträden och arvoden. En annan viktig arbetsuppgift är att fungera som stöd där du är experten som kan ta reda på vad exempelvis förvaltningslagen säger i en specifik fråga.

Du som söker den här tjänsten har ett intresse för kommunal förvaltning och är driven, självgående och kommer gärna med förslag när det finns utrymme för förbättring. Det är viktigt för dig med ordning och du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt inom givna tidsramar. Du tar stort eget ansvar och är angelägen om att ge kollegor gott administrativt stöd och medborgare en god service. Med hjälp av din språkliga förmåga bistår du chefer och handläggare med formuleringar och skriver egna tjänsteskrivelser och underlag.

Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vi tror att du har:

  • Relevant akademisk utbildning inom juridik, offentlig förvaltning, samhällsvetenskap eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Kunskap om hur politiskt styrda organisationer fungerar
  • Lätt för att uttrycka dig väl på svenska tal och skrift

Meriterande:

  • Erfarenhet av arbete inom kommun och god förståelse för hur det är att arbeta i en politiskt styrd organisation
  • Erfarenhet av arbete där förmågor som ordning och planering samt att prioritera arbetet på ett effektivt sätt inom givna tidsramar värdesatts.
  • Kunskap och kännedom om GDPR

Omfattning och tillträde

Deltid 60 %, konsultuppdrag till 2020-10-31. Tillträde 2020-01-01 alternativt i mitten av december.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Om Perido

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 70 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Vi är ett av de största konsultföretagen för tjänstemän i Sverige, och det skapar möjligheter. Möjligheter för dig att arbeta i engagerande roller, på såväl stora välkända bolag som mindre mer familjära företag och samhällsnyttiga offentliga verksamheter, inom en mängd spännande branscher! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet genom interna undersökningar år efter år. När vi anställer dig som konsult ser vi på dig långsiktigt, oavsett om uppdraget du anställs för just idag är kortsiktigt. Vi tror på våra anställda och kan hjälpa både dig som är i början av din karriär och dig som har lång erfarenhet inom ditt yrkesområde. För oss är det även en självklarhet med kollektivavtal och hälsofrämjande aktiviteter. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer.

Kontakt

Om du har frågor kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 31351 i ämnesraden.

Frågor: fraga@perido.se

Hemsida: www.perido.se

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i kommunen Stockholm i Stockholms län.

Dela detta jobb

Logga
Samhällsintresserad nämndsekreterare till Botkyrka kommun

Botkyrka Kommun - Samhällsbyggnadsförvaltningen