juridikjobb.se

Logo

Sandart & Partners Advokatbyrå söker biträdande jurist

Ansök nu

Sandart & Partners Advokatbyrå söker biträdande jurist

Om verksamheten

Sandart & Partners är en affärsjuridisk advokatbyrå med expertkunskap inom tvistlösning och avtalshantering. Många av våra klienter är företag i branscher där immateriella rättigheter och kunskap står i fokus. Vi ger också råd och företräder våra klienter i marknadsrättsliga, konkurrensrättsliga och regulatoriska ärenden. Vi är sedan många år högt rankade inom immaterialrättsområdet hos flera internationella advokatguider, bl.a. Chambers and Partners, Legal 500, IP Stars, IAM Patent 1000 och WTR 1000.

Vårt kontor ligger på Norrlandsgatan 20 i Stockholm och här arbetar för närvarande 32 personer.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en eller flera biträdande jurister med tillträde efter sommaren. I rollen som biträdande jurist kommer du att arbeta nära byråns delägare och klienter i olika ärenden. Du kommer att arbeta inom olika rättsområden inom affärsjuridiken, med tonvikt på immaterialrätt och marknadsrätt men även avtal, regulatoriska frågor och allmän tvistlösning.

Vem är du?

Vi söker dig som har tingsmeritering och mycket goda betyg från juristutbildningen. Vi är både intresserad av att få in ansökningar från dig som har något eller några års yrkeserfarenhet från annan advokatbyrå och dig utan tidigare yrkeserfarenhet. Det är ett plus om du har särskilt intresse för och erfarenhet inom våra centrala verksamhetsområden (exempelvis några års relevant yrkeserfarenhet eller läst fördjupningskurser alternativt skrivit ditt examensarbete inom något av dessa områden). Du får också gärna ha ett intresse för konkurrensrätt och GDPR-frågor.  Som person är du analytisk, affärsorienterad samt har en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vidare är du pragmatisk och trivs med att ge service. Du behärskar svenska och engelska mycket väl, i både tal och skrift.

Du erbjuds

Vi kan erbjuda dig en roll på en byrå där du får möjlighet att arbeta med olika juridiska frågeställningar inom flera olika rättsområden. Vi söker dig som vill utvecklas inom denna miljö och i advokatrollen.

Start

Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag

Du är varmt välkommen med din ansökan bestående av CV, betyg från juristutbildning samt övriga handlingar du vill åberopa. Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande.

För ytterligare information är du välkommen att via e-post kontakta Jonas Näsman, jonas.nasman@sandart.se.

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Logo
Sandart & Partners Advokatbyrå söker biträdande jurist

Sandart & Partners Advokatbyrå KB