juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Senior Associate inom moms med fokus på DD-uppdrag till BDO

Ort
Utgår

2022-07-07

Ansök nu

Senior Associate inom moms med fokus på DD-uppdrag till BDO

BDO är en heltäckande affärspartner till företag i deras vardag och på sin utvecklingsresa. Vi erbjuder bred och djup kunskap inom affärsrådgivning, revision, skatt och outsourcing av redovisning och lön. Vi finns på ett tjugotal kontor runt om i Sverige och ingår i BDO:s världsomspännande nätverk – en av världens största revisions- och konsultorganisationer med över 91 000 medarbetare i fler än 160 länder.

Vi vill knyta kontakter för att skapa långvariga relationer. Personligt engagemang är lika viktigt för oss som kunskap och kvalitet. Vi tror att det är den insikten som har gett oss branschens nöjdaste kunder sedan 2013.

Nu växer vi och söker ytterligare en Senior Tax Associate till vårt moderna kontor i centrala Stockholm.

Vad vi kan erbjuda

Vi på BDO är stolta över att flera år i rad ta plats på listan över Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt arbetssätt genomsyras av ett stort engagemang i arbetet och nära relationer till våra kunder.

BDO sätter alltid medarbetarna främst. Vi har en härlig familjär stämning utan vassa armbågar där alla hjälps åt och där vi värnar om en balans mellan arbetsliv och privatliv. För rätt person erbjuder vi ett konkurrensmässigt löne- och förmånspaket med goda karriärmöjligheter i en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö där vi ser till att du utvecklas. För oss är det viktigt att både du, ditt team och att vi som bolag växer!

BDO är en marknadsledande affärspartner för små och medelstora företag och du kan känna dig trygg i att få jobba med personer med en bred kompetens och erfarenhet inom detta område.

Om rollen

I rollen som Senior Tax Associate på BDO kommer du att arbeta med varierande skatteärenden inom momsområdet. Du kommer få utvecklas i rollen som konsult med inriktning på moms. Du kommer även ha ett nära samarbete med kollegerna på vår Corporate Finance – avdelning och göra skatteanalysen ur ett momsperspektiv i de DD-projekt som kommer in till byrån.

Hos oss arbetar du nära kunden men har ett stort internationellt nätverk i ryggen och du kan känna dig trygg i att få samarbeta med kollegor som innehar en bred kompetens och erfarenhet. Du kommer ha en ledande roll i projekt, agera inspiratör och vägleda juniora medarbetare.

Vem söker vi

Vi söker dig som har jurist- eller ekonomexamen med erfarenhet från konsultvärlden inom både moms och DD-projekt. Du skall ha viljan att skapa och utveckla affärer samt att alltid leverera hög kvalitet till kunderna är en självklarhet för dig.

För att passa in hos oss är det viktigt att du är service-minded, ödmjuk och att du gillar att dela med dig av din kunskap och erfarenhet. Du brinner och motiveras av att utveckla andra och vill själv utvecklas i rollen som ledare, konsult och skattespecialist.

Frågor

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants.

För ytterligare information eller frågor rörande bolaget och/eller tjänsten, kontakta Karin Steenstrup på tel. 0733 – 55 26 96, karin.steenstrup@sharprecruitment.se. eller Zarina Virsholm på tel. 0733 - 99 07 27, zarina.virsholm@sharprecruitment.se.

Din ansökan ska bestå av ett CV och personligt brev. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Senior Associate inom moms med fokus på DD-uppdrag till BDO

Sharp Recruitment & Consultants