juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Senior biträdande jurist inom aktiemarknadsrätt till Wigge & Partners

Ort
Utgår

2022-06-20

Ansök nu

Senior biträdande jurist inom aktiemarknadsrätt till Wigge & Partners

Wigge & Partners är en ledande affärsjuridisk advokatbyrå med fokus på transaktioner och vi söker nu en senior biträdande jurist inom aktiemarknadsrätt. 

Arbetet på Wigge & Partners präglas av hög professionalism och förstklassig juridisk rådgivning i nära samarbete med andra kollegor blandat med gemenskap och humor.

Wigge & Partners är en byrå som har attraherat erfarna och duktiga delägare med bakgrund från de större byråerna. Våra ärenden är framstående och har oftast en internationell prägel. Vi arbetar i små team med aktivt närvarande seniora delägare, vilket ger stor utvecklingspotential, ökad förståelse för affären, möjlighet till eget ansvar och stark laganda från start. På Wigge & Partners ställer vi upp för varandra!

Om rollen

Rollens uppdrag inkluderar att biträda investmentbanker, bolag och ägare i samband med börsintroduktioner, kapitalanskaffningar och publika uppköpserbjudanden. Vi biträder även löpande i bolagsrättsliga och börsregulatoriska frågor samt ger styrelser och bolagsledningar strategisk rådgivning.

En viktig del av arbetet för våra seniora biträdande jurister är att förmedla sin kunskap vidare till de juniora medarbetarna och vägleda dem i vad det innebär att arbeta som advokat.

Vår aktiemarknadsgrupp består idag av tre biträdande jurister och två delägare med bred erfarenhet av samtliga områden inom aktiemarknadsrätt.

Din profil

Vi söker dig som har ca 4–7 års gedigen erfarenhet och har arbetat brett eller specialiserat inom aktiemarknadsrätt. Du har mycket goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift, goda akademiska meriter och ett kommersiellt driv. För att trivas hos oss behöver du vara självständig och vilja leda och driva projekt.

Frågor och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För frågor om rollen eller Wigge & Partners vänligen kontakta Zarina Virsholm på +46 73-399 07 27 och på zarina.virsholm@sharprecruitment.se eller Zerin Baran +46 72-032 87 86 och på zerin.baran@sharprecruitment.se

Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse. Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg.

Om Wigge & Partners

Wigge & Partners etablerades 2015 av fem partners från en av landets ledande fullservicebyråer. Sedan starten har vi haft en stark tillväxt, och är idag drygt 40 medarbetare varav tio delägare. Vi är övertygade om att en av våra styrkor är vår starka drivkraft att skapa och bibehålla en trivsam och hållbar företagskultur.

Vår vision är att vara Sveriges ledande advokatbyrå inom våra praktikområden. Vår mission är att genom vår rådgivning bidra till att våra klienter kan ta intelligenta och sunda affärsmässiga beslut, samt att formalisera dessa genom effektiva förhandlingar och klokt formulerade avtal. Det kallar vi ”Excellence in Transactions”!

 

 

 

 

Dela detta jobb

Senior biträdande jurist inom aktiemarknadsrätt till Wigge & Partners

Sharp Recruitment & Consultants