juridikjobb.se

ComeOn Group har varit verksam i iGaming-branschen sedan 2008. Vi arbetar hårt för att skapa den bästa upplevelsen för våra kunder! Vi gillar att göra saker på vårt sätt, ComeOn-sättet, som visar att vi stävar efter att ständigt förbättra oss. Vi består av människor med många talanger från hela världen. Vi är avslappnade och otroligt bra på det vi gör. Vi är alltid redo för en rolig gif eller för att anta en utmaning. Vi är ComeOn Group.

ComeOn har över 20 unika brands som erbjuder online casino, sportspel eller lotteri via din bärbara dator, surfplatta eller smartphone. Gå gärna in på www.wearecomeon.com för att få reda på mer om dem.

För att kunna skapa och hitta lösningar har vi alla olika behov och förutsättningar. Det är därför vi har utrustat våra kontor med zoner där du kan arbeta ensam eller i grupp, sittandes eller stående. Då och då behöver vi alla ta en paus och ladda batterierna. Därför har vi ett stort rum fyllt av spel, tv-spel, böcker, pingisbord och anordnar massor med andra roliga saker att göra för våra anställdas välmående.

Ansvarsområde och rollbeskrivning

ComeOn Group är inne i en period av kraftig tillväxt och utveckling. Parallellt med detta ökar också de regulatoriska kraven i betydande omfattning. För att möta detta måste vi stärka vår compliancefunktion. I dagsläget består organisationen i Stockholm av två juniora compliance officers samt två mid-level compliance officers.

Nu söker vi en Senior Compliance Officer med placering i Stockholm som ska ha både ett strategiskt perspektiv och operationellt ansvar. Någon som kan ”tänka nytt” och ”utanför boxen”, har ett långsiktigt fokus och arbetar med utveckling och effektivisering. Du förväntas arbeta med såväl utveckling som löpande support av compliance. Vår nya Senior Compliance Officer rapporterar till Chief Legal Officer på Malta. Rollen är ny vilket innebär att du har mandat att påverka dess utformning.

Erfarenhet och kvalifikationer 

För att passa in på ComeOn Group samt i rollen som Senior Compliance Officer måste du ha ett stort driv och känna starkt ägarskap. Rätt kandidat måste brinna för ledarskap, utveckling och hela tiden driva det övergripande compliance-arbetet framåt, vara handlingskraftig och ständigt blicka framåt samt ha ett strategiskt tänk.

Det är viktigt att du ser regelverk som en inkorporerad del av affärs- och verksamhetsutvecklingen och att du drivs av förändring och utveckling. Du ska ha vana att agera i en flexibel miljö.

En viktig att du är prestigelös. Rätt kandidat ska drivas av rollen, dess utmaningar och möjligheter, inte av titlar och hierarkier. Med rätt inställning finns möjligheten att växa både som ledare och att utveckla organisation och verksamhet.

Du ska ha en svensk juridisk examen och ha minst 8 års relevant arbetslivserfarenhet, och det är mycket meriterande om denna är från gaming-branschen. Du kan även ha erfarenhet från förändringsprocesser och ledarskap inom FinTech eller från någon annan snabbrörlig och reglerad verksamhet där compliance utgör en central del. För rätt person är detta en möjlighet att utveckla affär, organisation, team och sig själv.

ComeOn Groups verksamhetsspråk är engelska, och därför ber vi dig att skicka in din ansökan på engelska.

Ansökan och kontaktuppgifter

I denna rekrytering har ComeOn Group valt att arbeta med Sharp Recruitment & Consultants. För mer information om ComeOn Group och/eller tjänsten kan du kontakta Zarina Virsholm på +46 733 99 07 27 eller på zarina.virsholm@sharprecruitment.se

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

Ansvarig rekryterare
Zarina Virsholm

zarina.virsholm@sharprecruitment.se
0733990727

 

Senior Compliance Officer till ComeOn Group i Stockholm

Ort
Utgår

2020-11-15

Ansök nu

Dela detta jobb