juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Senior jurist inom tvistlösning till Born Advokater

Ort
Utgår

2022-10-21

Ansök nu

Senior jurist inom tvistlösning till Born Advokater

Born är en nystartad boutiquebyrå där våra klienters affärsintresse är vårt fokus. Vi biträder våra klienter i samtliga delar av affären, från strukturfrågor och due diligence till förhandling, finansiering samt vid behov av tvistlösning.

Vår ambition är att vara en ledande byrå inom våra specialistområden: företagsöverlåtelser, fastighetsrätt, bank & finans, kapitalmarknad och tvistlösning

Born Advokater är i en kraftig tillväxtfas med hög tillströmning av spännande uppdrag för vår tvistlösnings­grupp. Vi söker därför en advokat eller kvalificerad jurist till vårt team som har minst fem års erfarenhet av tvistlösning inom skiljeförfaranden och allmän domstol.

Erfarenhet från överrätt eller av entreprenadjuridik/fastighetsrätt är meriterande men inte ett krav. Mycket god förmåga att kommunicera på engelska i tal och skrift är en självklarhet i den internationella miljö vi är verksamma inom.

Dina arbetsuppgifter

Hos oss kommer du arbeta med stort eget ansvar och nära klienterna från dag ett. Vi räknar med att du kan och vill leda och driva ärenden självständigt, naturligtvis med stöd från delägarna och biträde av yngre kollegor.

Vem är du?

För att trivas hos oss bör du förutom att vara en skarp och analytisk jurist även vara en ambitiös och kreativ person. Du kommer att ges stort förtroende till klientkontakter och eget ansvar. Det krävs därför att du är mogen att växa in i rollen som rådgivare även komplexa ärenden. Du bör vara en person som gärna antar utmaningar och vill lära dig mer, samt är bra på att bygga relationer både externt och internt.

Vad kan vi erbjuda dig?

Du ansluter till en advokatbyrå i som befinner sig i en spännande fas med stark tillväxt under vårt nya varumärke Born. Från första dagen blir du en viktig och synlig del av vårt team. Vi ställer höga krav på dig liksom du kan göra på oss. Här arbetar du i en snabbrörlig och klientnära organisation.

Det är högt i tak och vi värdesätter att alla medarbetare trivs, för att öka engagemanget både inom gruppen och för byrån i dess helhet. Det finns stora möjligheter för rätt person att växa tillsammans med byrån.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess har vi valt att samarbeta med Sharp Recruitment & Consultants. För mer information om tjänsten och byrån är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Zarina Virsholm telnr: 0733 99 07 27, e-post: zarina.virsholm@sharprecruitment.se eller Linda Sjöhagen, telnr: 073 641 88 81, e-post: linda.sjohagen@sharprecruitment.se

Urval sker löpande. Ansök därför redan idag genom att skicka in ditt CV och andra relevanta intyg.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Senior jurist inom tvistlösning till Born Advokater

Sharp Recruitment & Consultants