juridikjobb.se

logga

Senior jurist med fokus på entreprenadrätt

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-06-25

Ansök nu

Senior jurist med fokus på entreprenadrätt

MAQS Advokatbyrå söker till sitt Malmö-kontor en driven jurist med fokus på entreprenadrätt. Här blir du en del av en större organisation där de individuella utvecklingsmöjligheterna är uttalade. Vill du vara med och skapa en företagskultur som präglas av nyfikenhet, tillgänglighet och enkelhet så är du varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning
Tjänsten innebär ett tydligt fokus på entreprenad. Du förväntas och kommer att ges möjlighet att självständigt driva ärenden såväl i som utanför domstol. Hos MAQS blir du från dag ett en viktig spelare för hela lagets framgång och du kommer inkluderas i såväl arbetet på byrån som i klientuppdragen.

Vem är du?
Vi söker dig som älskar att arbeta med entreprenadrättsliga frågor och processer. Du ska ha arbetat minst fem år som biträdande jurist, som bolagsjurist eller ha annan relevant yrkeserfarenhet från byggbranschen. Är du redan advokat så är det särskilt meriterande. Som person är du serviceinriktad, kommunikativ med mycket god förmåga att uttrycka dig i det skrivna språket. Vi ser gärna att du är trygg i dig själv och med att ta egna initiativ. För att du ska trivas hos oss är det också viktigt att du delar vårt brinnande intresse för affärer och ser möjligheten att träffa kunder och lära känna deras verksamhet som något roligt och energigivande. Kreativitet, mod och nyfikenhet är egenskaper vi värdesätter högt, men det är lika viktigt att vara en bra arbetskamrat.

Vad erbjuder vi?
MAQS Advokatbyrå är en modern advokatbyrå med en tydlig värdegrund. Vi står för nyfikenhet, tillgänglighet och enkelhet. Vi förstår att våra medarbetare är det viktigaste vi har och arbetar därför aktivt med våra medarbetares hälsa och välmående. Hos oss får du möjlighet att i en professionell och nytänkande miljö bygga upp din affärsmässighet och juridiska kunskaper, både på bredden och djupet. Vid din sida har du några av branschens främsta affärsjurister som lyfter och stöttar dig längs vägen.

Om verksamheten
MAQS Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer. Byrån har sina rötter i 1800-talet men det moderna MAQS grundades år 2002. Vi har sedan dess vuxit i snabb takt till att idag vara en av de största advokatbyråerna i Sverige med kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall och Malmö. Vår utgångspunkt är att leverera juridiska tjänster med högsta kvalitet och tror att detta görs på bästa sätt genom en modern organisation och ett proaktivt tänkande. Vi MAQSare drivs vi av att skapa nytta och vi växer av att hjälpa och lyfta såväl varandra som våra kunder. Det är där det professionella och omtänksamma möts som vi finner vår anda.

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar MAQS med Jurek varpå du vid frågor om tjänsten är välkommen att kontakta ansvarig researcher Niclas Skarp via niclas.skarp@jurek.se eller 0762116140 för frågor.

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan innehållande CV, personligt brev samt examensbevis och betyg från juristprogrammet så snart som möjligt.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga. GDPR.
Vi tar utdrag ur belastningsregistret samt gör kreditupplysning som en del i rekryteringsprocessen.

Dela detta jobb

logga
Senior jurist med fokus på entreprenadrätt

Jurek