juridikjobb.se

SENIOR JURIST TILL MAQS KAPITALMARKNADSTEAM

Ort
Kategorier
Utgår

2021-04-25

Ansök nu

SENIOR JURIST TILL MAQS KAPITALMARKNADSTEAM

Vill du bli vår nya kollega? Vi söker nu en jurist med erfarenhet som vill vara med och bygga vårt kapitalmarknadsteam.

VI ÄR MAQS
På MAQS drivs vi av att skapa nytta och vi växer av att hjälpa och lyfta såväl varandra som våra kunder. Det är där det professionella och omtänksamma möts som vi finner vår anda. Vår utgångspunkt är att leverera juridiska tjänster med högsta kvalitet och vi tror att detta görs på bästa sätt genom en modern organisation och ett proaktivt tänkande. 

OM TJÄNSTEN
Som jurist i vårt kapitalmarknadsteam arbetar du med att ge löpande rådgivning till såväl stora som små bolag i varierande branscher inom samtliga kritiska områden på kapitalmarknaden – från noteringsprocesser och listbyten till informationsgivning och kapitalanskaffningar med prospektkrav.  Målet är att alltid ge konkreta och praktiska råd i syfte att på riktigt underlätta för bolagen i den ofta utmanande verklighet som livet som noterat bolag innebär.

Vi har omfattande erfarenhet av såväl nationella som internationella noteringsprocesser på flera marknadsplatser och samarbetar även med flera partners på kapitalmarknaden för att erbjuda kund- och marknadsanpassade helhetslösningar. 

Hos oss blir du en viktig spelare för hela lagets framgång och du kommer inkluderas i såväl arbetet på byrån som i kunduppdragen. Utöver rådgivning kommer du och teamet att arbeta för att bygga upp och expandera teamets affär, både på Stockholmsmarknaden och nationellt. Du kommer också att ha en viktig roll som handledare och projektledare. 

VI SÖKER 
Vi söker dig som har minst fem år för tjänsten relevant arbetslivserfarenhet. Du kan till exempel ha arbetat på advokatbyrå, Finansinspektionen, ett noterat bolag eller någon av marknadsplatserna. Du är trygg och van vid att ge råd till styrelser och ledande befattningshavare i noterade bolag och du är van vid att leda projekt och med att projektleda.  

Med kundens bästa för ögonen håller du högsta kvalitet i allt du gör även när tempot är högt. För att du ska trivas hos oss är det också viktigt att du delar vårt brinnande intresse för affärer och ser möjligheten att träffa kunder och lära känna deras verksamhet som något roligt och energigivande. Kreativitet, mod och nyfikenhet är egenskaper vi värdesätter högt, men det är minst lika viktigt att vara en bra arbetskamrat och stå bakom våra värderingar.

I denna rekrytering samarbetar vi med von Feilitzen och Partners som extern rekryterare. 

Har du några frågor kring denna tjänsten, kontakta Rosita von Feilitzen på 073-540 57 07.

 

 

Dela detta jobb

SENIOR JURIST TILL MAQS KAPITALMARKNADSTEAM

von Feilitzen & Partners AB