juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Senior manager med fokus på pensioner till PwC

Ort
Utgår

2022-06-20

Ansök nu

Senior manager med fokus på pensioner till PwC

PwC Sverige är marknadsledande inom revision och rådgivning med 2 800 medarbetare runt om i landet – vi finns där du finns! Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem och våra värderingar genomsyrar allt vi gör.

Vi är proaktiva rådgivare som drivs av att förstå dig och våra övriga 33 000 kunders verkliga behov och hitta lösningar på komplexa affärsutmaningar – oavsett vilken fas din verksamhet befinner sig i. Det som gör oss unika är att vi kombinerar den senaste tekniken och samverkan mellan våra specialister. Vi är en community of solvers som är med dig hela vägen!

PwC Sverige är en självständig och oberoende juridisk enhet som ingår i det globala PwC-nätverket med 295 000 medarbetare i 156 länder. Det gör att vi kan dela med oss av kunskaper och erfarenheter globalt och tillsammans leverera relevanta lösningar som skapar förtroende och långsiktigt hållbara värden för såväl våra kunder som samhället i stort.

Vi söker en rådgivare inom pensioner till vårt kontor i centrala Stockholm.

Vad vi kan erbjuda

PwC:s pensionsgrupp är den största objektiva rådgivaren inom pensionsområdet och vi arbetar med arbetsgivare inom alla olika branscher. Vi har ett stort team med olika kompetenser som arbetar tillsammans gentemot kunden i projekt rörande tjänstepensionslösningar. Vi söker nu dig som drivs av pensionsfrågor och av att hitta morgondagens affärer både internt och externt!

Du kommer in i en organisation med ett stort driv och engagemang där kunden alltid sätts i fokus. Du kommer ges goda möjligheter att utvecklas i en miljö med hög kompetens samt att forma din egen karriär.

Om rollen

Rollen innebär att arbeta med varierad rådgivning avseende tjänstepensionslösningar, där det bland annat kan ingå att hjälpa våra kunder med frågeställningar kring pensionspolicy, pensionsavtal, pensionsstiftelser, skatt, redovisning eller skuld- och kostnadsanalyser. Det ingår även att genomföra due diligence-processer ur ett pensionsperspektiv. Vidare innebär rollen att du skall marknadsföra gruppen både internt på PwC och gentemot externa kunder.

Du kommer få arbeta nära tillsammans med kompetenta och drivna kollegor som har ett tydligt kundfokus. Rollen innefattar att driva intressanta projekt samt coacha juniora kolleger.

Vem söker vi

Vi söker dig som har en akademisk examen inom exempelvis juridik eller ekonomi samt med minst åtta års relevant arbetslivserfarenhet av pensioner från exempelvis revisionsbyrå, pensionsinstitut, försäkringsförmedlare, försäkringsbolag, HR-bolag eller bankvärlden. Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning. Du har ett konsultativt förhållningssätt och behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

För att du ska trivas hos oss ser vi att du är resultatinriktad med mycket god förmåga att samarbeta och att driva projekt från start till slut. Du är driven och engagerad och tar gärna egna initiativ i ditt arbete.

Frågor

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants.

För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Karin Steenstrup på tel. 0700 – 25 62 06, karin.steenstrup@sharprecruitment.se.

Din ansökan ska bestå av ett CV och personligt brev. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Senior manager med fokus på pensioner till PwC

Sharp Recruitment & Consultants