juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Seniora biträdande jurister till fondgruppen på Wigge & Partners

Ort
Utgår

2022-06-20

Ansök nu

Seniora biträdande jurister till fondgruppen på Wigge & Partners

Wigge & Partners är en ledande affärsjuridisk advokatbyrå med fokus på transaktioner och vi söker nu seniora biträdande jurister inom fonder och investeringar.

Arbetet på Wigge & Partners präglas av hög professionalism och förstklassig juridisk rådgivning i nära samarbete med andra kollegor blandat med gemenskap och humor.

Wigge & Partners är en byrå som har attraherat erfarna och duktiga delägare med bakgrund från de större byråerna. Våra ärenden är framstående och har oftast en internationell prägel. Vi arbetar i små team med aktivt närvarande seniora delägare, vilket ger stor utvecklingspotential, ökad förståelse för affären, möjlighet till eget ansvar och stark laganda från start. På Wigge & Partners ställer vi upp för varandra!

Om rollen

Rollens uppdrag inkluderar att biträda grundare, sponsorer och managementteam vid etablering av och kapitalresning till olika typer av fondstrukturer, i Sverige men även i Luxemburg (tillsammans med våra samarbetspartners där). Vi biträder även löpande såväl cornerstone investerare som minoritetsinvesterare vid deras globala investeringar i alternativa investeringsfonder inom bl.a. fastigheter, infrastruktur och private equity. I gruppen arbetar vi ofta med uppdrag som rör exempelvis etablering av fonder, private equity strukturer, joint ventures och fastighetsklubbar.

En viktig del av arbetet för våra seniora biträdande jurister är att de ska förmedla sin kunskap vidare till de juniora medarbetarna och vägleda dem i vad det innebär att arbeta som advokat.

Fondgruppen består idag av fyra biträdande jurister och en delägare. Vi söker seniora biträdande jurister som främst ska arbeta med fond/joint venture-etableringar, alternativa investeringar och private equity.

Din profil

Vi söker dig som har ca 4–8 års gedigen erfarenhet och har arbetat med större transaktioner, privat M&A och/eller alternativa investeringar och private equity. Du har mycket goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift, goda akademiska meriter och ett kommersiellt driv. För att trivas hos oss behöver du vara självständig och vilja leda och driva projekt.

Frågor och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För frågor om rollen eller Wigge & Partners vänligen kontakta Zarina Virsholm på +46 73-399 07 27 och på zarina.virsholm@sharprecruitment.se eller Zerin Baran +46 72-032 87 86 och på zerin.baran@sharprecruitment.se

Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse. Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg.

Om Wigge & Partners

Wigge & Partners etablerades 2015 av fem partners från en av landets ledande fullservicebyråer. Sedan starten har vi haft en stark tillväxt, och är idag drygt 40 medarbetare varav tio delägare. Vi är övertygade om att en av våra styrkor är vår starka drivkraft att skapa och bibehålla en trivsam och hållbar företagskultur.

Vår vision är att vara Sveriges ledande advokatbyrå inom våra praktikområden. Vår mission är att genom vår rådgivning bidra till att våra klienter kan ta intelligenta och sunda affärsmässiga beslut, samt att formalisera dessa genom effektiva förhandlingar och klokt formulerade avtal. Det kallar vi ”Excellence in Transactions”!

 

 

Dela detta jobb

Seniora biträdande jurister till fondgruppen på Wigge & Partners

Sharp Recruitment & Consultants