juridikjobb.se

Skadejurist

Ort
Kategorier
Utgår

2018-05-27

Ansök nu

Skadejurist

Gruppen Företag och Juridiks uppdrag är att hantera ansvarsskador och rättsskyddsskador för företag och privatpersoner samt egendoms- och avbrottsskador på företagsförsäkringar. 

Om jobbet 

Vi söker nu ytterligare en skadejurist som i huvudsak kommer att arbeta med ansvarsskador på företag, där komplexa skadeståndsutredningar är en naturlig del. 

Som skadejurist har du direktkontakt med våra kunder och deras juridiska ombud, både via telefon, mejl och personliga besök. Du utreder och tar egna beslut i ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor, praxis och gällande lagstiftning. Rollen är självständig och innebär eget ansvar för de ärenden du hanterar. 

Vi kommer att vidareutveckla grundkompetensen i hela gruppen och du kommer därför på sikt att få insyn också i övriga områden. Målet är också att juristerna i gruppen ska kunna fungera som ett stöd för den övriga skadeverksamheten. Du kommer att få den utbildning och det stöd som krävs för att kunna ta dig an den spännande utmaningen. 

Vem är du? 

Vi söker dig med juristexamen och ett intresse för att arbeta med skadereglering. Har du erfarenhet av skadereglering är det meriterande. Arbetet kräver ett affärsmässigt förhållningssätt, utrednings- och förhandlingsvana, att du är analytisk och känner trygghet i att fatta självständiga beslut. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet där egenskaper som engagemang, handlingskraft och samarbetsförmåga värdesätts.  

Låter det intressant? 

Vill du veta mer, ring skadechef Företag och Juridik Maja Cronhamre 019-19 46 32. 

Fackliga representanter är Helena Lindberg 021-19 01 85 för FTF och Linda Kamsvåg 021-19 02 19 för Saco. 

Tjänsten är placerad i Västerås eller Örebro, innebär resor och du måste ha körkort och tillgång till egen bil. 

Välkommen med din ansökan senast 27 maj. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och gjort vårt medieval. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag. 

Vi på Länsförsäkringar Bergslagen är 300 engagerade medarbetare som bor där våra kunder bor, handlar i samma affärer och har samma väder. Med kontor i Västerås, Örebro, Sala, Köping, Karlskoga och Lindesberg finns vi nära drygt 235 000 kunder – som alla tillsammans äger bolaget. Det gör att vi är försäkringsbolaget och banken som förstår vad våra kunder behöver för att känna trygghet för familjen, sina ägodelar, företaget och sina pengar. Allt samlat på ett ställe – genom hela livet.

Kort om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidare 

Sista ansökningsdag:
2018-05-27

Arbetsplats
Västerås Örebro 

Kontaktperson
Maja Cronhamre 
Chef
0739-174632

Dela detta jobb

Skadejurist

Länsförsäkringar Bergslagen