juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Skadereglerare innereglering till Dina Försäkringar Syd

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-15

Ansök nu

Skadereglerare innereglering till Dina Försäkringar Syd

Om företaget
Vi är sex försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Vi finns på flera orter i landet, från Lund i söder till Piteå i norr. Med anor sedan 1768 har vi på Dina Försäkringar erfarenhet av att försäkra det du bryr dig om och att hjälpa dig att göra vardagen tryggare. Dina Försäkringar är landets sjätte största sakförsäkringsgivare, Dina Försäkringar Syd har idag ett sjuttiotal anställda och vårt huvudkontor är beläget på Svensknabben i Kalmar.

Läs gärna mer om oss på www.dina.se


Dina arbetsuppgifter
Som Skadereglerare kommer du att ingå i ett team om fem ambitiösa och kompetenta kollegor där ni tillsammans reglerar lösöre- och mindre byggskador. Arbetet kommer till stor del bestå av reglering inom vårt produktsegment Lantbruk och Företag, även här innefattar det mindre byggskador så även inventarier. I denna roll driver du under frihet dina processer inom ramen för de framtagna rutiner som finns och i enlighet med gällande lag/praxis och försäkringsvillkor.

Du ansvarar för hela kundprocessen, från att ta emot och registrera skador till att fatta beslut i skadeärendet och genomföra eventuell utbetalning av ersättning till den skadedrabbade kunden. Du säkerställer att skadeprocessen dokumenteras i våra interna IT-system och du fungerar även som ett bollplank i övriga ersättningsfrågor. Skadeanmälan inkommer främst via telefon och mejl men det förekommer även personliga besök på kontoret. Vid större skador kan det även bli aktuellt för dig att åka ut till vår kund för att kunna bedöma skadans omfattning och orsak på plats.

Vi erbjuder dig möjligheten att utgå från något av våra kontor i Halmstad, Lund eller Kalmar. Tjänsten är heltid och beräknas starta relativt omgående. Du rapporterar till Chef innereglering

Ser också du det stora värdet i att leverera kundtrygghet och skapa branschens bästa kundupplevelser? Vi söker dig som vill vara med och bidra till den fortsatta utvecklingen och leveransen från skadeavdelningen på Dina Försäkringar Syd. Välkommen med din ansökan!

Din profil
Vi söker dig som har minst en avslutad gymnasial utbildning. Du har flera års erfarenhet av att arbeta kundnära och har därmed god kompetens i kundbemötande och service. Det är meriterande om du har erfarenhet inom försäkringsbranschen och gärna i en roll som skadereglerare.

För att lyckas i rollen krävs att du har god datorvana och har lätt för att lära dig nya IT-system. Du är en god administratör tack vare ditt tålmodiga och noggranna sätt att arbeta. I arbetet imponerar du i ditt sätt att bemöta kunder och erbjuda dem högklassig service. Detta gör du genom att få kunderna att känna sig trygga och omhändertagna baserat på de beslut du fattar. Du är effektiv i ditt sätt att arbeta, du kan jobba självständigt och påverkas inte av yttre faktorer som ett tidvis högt arbetstempo, utan behåller fokus och ett fortsatt driv framåt i arbetet.

Vi arbetar som ett team och värdesätter sammanhållning, så stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper för att medverka till en fortsatt bra gemenskap i gruppen. Du är tydlig i ditt sätt att kommunicera och du besitter ett ödmjukt och positivt förhållningssätt.

Du är en god användare av MS Office. Du talar och skriver svenska obehindrat, har du dessutom kunskaper i engelska och/eller tyska är detta meriterande. Tjänsten kräver B-körkort.

Vi kommer att begära in utdrag från polisens belastningsregister och det krävs att du är prickfri för att arbeta hos oss.


Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig ett roligt jobb med varierande och utmanande arbetsuppgifter i en händelserik bransch. Våra ledord är nytänkande, nära och engagerade och du blir en del av ett kompetent och positivt team, som alltid gör sitt yttersta för att göra våra kunder nöjda.


Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Terése S Carlstedt, telefon 0734–666 884 eller e-post terese.carlstedt@premier.se

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se, senast söndagen den 27 november 2022. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi vill att dina ansökningshandlingar består av CV/meritförteckning och ett personligt brev, där du berättar för oss varför denna tjänst intresserar dig och vilka kompetenser som du kan bidra med. Vänligen ange även ditt löneanspråk (i kronor) och möjlig startdag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!


Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 7 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Dela detta jobb

logga
Skadereglerare innereglering till Dina Försäkringar Syd

Premier Service AB