juridikjobb.se

logga

Skadereglerare med inriktning mot byggskador

Ort
Kategorier
Utgår

2021-10-15

Ansök nu

Skadereglerare med inriktning mot byggskador

Nu söker vi en skadereglerare som främst ska arbeta med byggskador på vårt kontor i Skövde.

Om jobbet

Huvuddelen av skaderegleringen sker inne på kontoret. Detta innebär mycket kontakt via telefon med kunder, byggare, entreprenörer samt kalkylbearbetning och administrativt arbete. Du kommer driva skadorna från mottagande av anmälan till utbetalning och avslut, vid behov kan du ta hjälp av kollegor för besiktning. Du jobbar också med skadeförebyggande arbete i form av utbildning och tips till kunder. Vid behov fungerar du som resurs inom övrig skadereglering på avdelningen.

Vem är du?

Det är en fördel om du har goda kunskaper inom bygg, gärna med formell utbildning och praktisk erfarenhet. Du ska ha lätt för att skapa förtroendefulla kontakter och inte vara rädd för att ta beslut. God förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift är nödvändigt. Som person är du självgående, strukturerad och flexibel. Du måste tycka om att lösa problem där du har såväl kundens som Länsförsäkringar Skaraborgs intresse i fokus. Att driva och utveckla dina arbetsuppgifter ska kännas naturligt, liksom att bidra till gruppens övergripande mål och arbetsmiljö. Har du kunskap om MEPS (ett process- och kalkyleringsstöd) är det meriterande men inte ett måste, däremot behöver du vara van vid att använda dator.

Om oss

Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak.
För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo.

Personalrepresentant: Michael Broholm 0500- 77 71 62

Sista ansökningsdag: 2021-09-30 

Dela detta jobb

logga
Skadereglerare med inriktning mot byggskador

Länsförsäkringar Skaraborg