juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Skattejurist med fokus på moms till BDO

Ort
Utgår

2023-02-09

Ansök nu

Skattejurist med fokus på moms till BDO

Vill du utmanas och utvecklas i en framstående momsgrupp med nära sammanhållning? Vill du ”kickstarta” din karriär i en organisation som år efter år har branschens nöjdaste kunder? Gillar du utmaningar och drivs av personlig och professionell utveckling? Då kanske BDO:s momsgrupp är något för just dig! Nu växer vi och söker ytterligare en skattejurist till vår kompetenta momsgrupp.

Vad vi kan erbjuda

Vi på BDO är stolta över att flera år i rad ta plats på listan över Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt arbetssätt genomsyras av ett stort engagemang i arbetet och nära relationer till våra kunder. BDO sätter alltid medarbetarna främst. Vi har en härlig familjär stämning utan vassa armbågar, där alla hjälps åt. För rätt person erbjuder vi ett konkurrensmässigt löne- och förmånspaket med goda karriärmöjligheter i en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. Vi ser inga begränsningar för hur mycket du kan utvecklas, det är helt upp till dig och din ambitionsnivå.

Om rollen

I rollen som skattejurist i vår momsgrupp blir du redan dag ett en viktig person i teamet och får tidigt stort ansvar. Du arbetar initialt med compliance och kommer att få utvecklas i rollen som konsult genom att arbeta med bland de vassaste konsulterna inom moms. Du arbetar i team tillsammans med en eller flera seniora kollegor, kunskapsdelning och samarbete är helt avgörande för oss. På BDO arbetar vi nära kunden och har ett stort internationellt nätverk i ryggen och mycket erfarna kollegor.

Vem vi söker

För att trivas i rollen är du positiv, serviceinriktad och har ett driv framåt. Vi tror att det är de egenskaperna som gör att du är med och levererar marknadens bästa kundupplevelse. Du är en lagspelare som trivs med att arbeta i nära samarbete med dina kollegor och du är inte rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs. Du vill utvecklas inom momsområdet och är ödmjuk, prestigelös, målinriktad och har ett proaktivt arbetssätt.

Vidare ser vi att du har:

  • En avslutad akademisk examen inom juridik

  • 1–3 års erfarenhet av renodlat arbete inom moms, gärna från konsultbranschen

  • Goda kunskaper i MS Office, med betoning på Excel

  • Goda kunskaper i engelska och svenska är ett krav då BDO ingår i en global organisation

  • Erfarenhet av tidigare compliancearbete, service- och/eller säljroller är meriterande

Hos oss på BDO tror vi på att våra medarbetare själv är med och påverkar sin framtid – om du har viljan och engagemanget kan du nå hur långt du vill!

Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placering: Sveavägen 53, Stockholm
Start: Omgående / enligt överenskommelse

Frågor

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants.

För ytterligare information eller frågor rörande bolaget och/eller tjänsten, kontakta Linda Sjöhagen på tel. 073 641 88 81, Linda.sjohagen@sharprecruitment.se. eller Zarina Virsholm på tel. 073 399 07 27, zarina.virsholm@sharprecruitment.se.

Din ansökan ska bestå av ett CV och personligt brev. Urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss

BDO är en heltäckande affärspartner till företag i deras vardag och på sin utvecklingsresa. Vi erbjuder bred och djup kunskap inom affärsrådgivning, revision, skatt och outsourcing av redovisning och lön.  Vi finns på ett tjugotal kontor runt om i Sverige och ingår i BDO:s världsomspännande nätverk – en av världens största revisions- och konsultorganisationer med över 91 000 medarbetare i fler än 160 länder, och i Sverige är våra ca700 medarbetare - grunden till vår utveckling och vår absolut viktigaste tillgång. Läs mer om BDO som företag här.

 

Dela detta jobb

Skattejurist med fokus på moms till BDO

Sharp Recruitment & Consultants