juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Skattejurist till preTAX

Ort
Utgår

2022-07-07

Ansök nu

Skattejurist till preTAX

preTAX fortsätter att växa och vill nu förstärka verksamheten. Vi söker dig som är skattejurist med 3–6 års relevant erfarenhet av inkomstbeskattning.

Vilka är vi?

preTAX är en fullservicebyrå som erbjuder oberoende skatterådgivning inom hela skatteområdet. Kunden är i fokus hos oss och vi tror på att vara proaktiva i vår rådgivning. Vi arbetar i team nära kunden för att tillhandahålla värdeskapande rådgivning och skräddarsydda lösningar. Vår erfarenhet garanterar en trygg och snabb rådgivning inom bl.a. svensk och internationell företagsbeskattning, moms, fåmansföretagsbeskattning, kryptovaluta, global mobility, skatterevision, process och individbeskattning.

Våra klienter finns inom ett stort antal branscher både i Sverige och internationellt och sträcker sig från fåmansföretag och deras ägare till stora börsnoterade bolag. Vi brinner starkt för att hjälpa våra klienter genom effektiv och behovsanpassad rådgivning där målsättningen är att ge klienten bästa möjliga helhetslösning.

Vem söker vi?

Vi söker nu en skattekonsult för att förstärka vårt erbjudande inom inkomstbeskattning. Vi ser gärna att du efter juristexamen har 3–6 års erfarenhet av kvalificerade beskattningsfrågor från revisionsbyrå, advokatbyrå eller annan rådgivande roll. Det är också meriterande om du har arbetat på domstol eller Skatteverket. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

För att komma till din fulla rätt hos oss bör du vara noggrann, driven samt ha lätt för att kommunicera och samarbeta. Vidare bör du vara analytisk och ha en stark vilja att utvecklas inom området. Du bör också tycka att det är roligt med kundkontakten och rådgivning.

Vad erbjuder vi?

Vi är en mindre byrå med senior tyngd där du kommer arbeta nära erfarna medarbetare i det dagliga arbetet. I rollen vi söker kommer du få ta mycket eget ansvar i dina arbetsuppgifter och som en del i detta ha direktkontakt med våra klienter i det löpande arbetet.

Vi månar om den individuella utvecklingen vilket innebär att du kommer att få möjlighet att arbeta brett och erbjudas en stor variation i ditt arbete samtidigt som du på sikt kommer ha stor möjlighet att påverka vilket område du vill specialisera dig inom. Du kommer att få alla möjligheter att fortsätta växa och utvecklas i din egen takt. Du får även en möjlighet att vara med och påverka byråns utveckling.

preTAX är en byrå som har en öppen kultur där vi arbetar tillsammans som ett lag. Detta går igen både i hur vi teamar upp våra uppdrag och våra belöningssystem där gruppens prestation står i centrum. Genom att hjälpas åt och se på våra klienter som ”byråns” snarare än den individuella konsultens är vår erfarenhet att klienten får en bättre rådgivning och personalen får en bättre arbetsmiljö.      

På preTAX är vi måna om att anställda ska ha en hälsosam balans mellan arbete och privatliv och fokuserar på den övergripande prestationen snarare än ”flest arbetade timmar”.

Ansökan och frågor

preTAX har valt att samarbeta med Sharp Recruitment & Consultants i denna rekryteringsprocess. För mer information om tjänsten och byrån är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Zerin Baran på 072-032 87 86 eller på zerin.baran@sharprecruitment.se.

 

Urval kommer att ske löpande, ansök så snart du kan!

 

Dela detta jobb

Skattejurist till preTAX

Sharp Recruitment & Consultants