juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Skierfe Advokatfirma expanderar och nu söker vi ytterligare en senior och en junior biträdande jurist till vårt team

Ansök nu

Skierfe Advokatfirma expanderar och nu söker vi ytterligare en senior och en junior biträdande jurist till vårt team

Om oss

Skierfe Advokatfirma är en boutique-byrå med fokus mot fastighetsbranschen. Vi tillhandahåller rådgivning till fastighetsägare och investerare vid genomförandet av fastighetsrelaterade transaktioner och projekt samt vid löpande förvaltning. Vi företräder ledande svenska och internationella aktörer inom bl.a. transaktioner, fastighetsutveckling, hotell och fastighetsförvaltning.

Vi erbjuder

Vår vision är att vara den ledande boutique-byrån i Sverige inom fastighetsbranschen. För att nå dit krävs det, förutom att vara skicklig och affärsorienterad jurist, att vi även är den mest eftertraktade arbetsgivaren för affärsjurister. Som ledande aktör inom våra expertområden arbetar våra jurister dagligen med både stora och komplexa uppdrag. Vi arbetar alltid i team anpassade efter uppdraget vilket gör att vi kan dra nytta av fördelarna med en väl sammansvetsad grupp av branschfokuserade specialister. Hos oss känner alla varandra på ett mer personligt plan vilket skapar ett mycket trivsamt klimat och en familjär stämning.

Som biträdande jurist kommer du att bistå svenska och internationella klienter med bl.a. fastighetstransaktioner, bolagsrätt och hyresrätt samt förhandla och ansvara för att upprätta avtal och andra typer av bolagshandlingar. Du kommer att fortsätta att utveckla din breda kompetens och fördjupa din förståelse för de kommersiella, finansiella och legala aspekter som driver en fastighetstransaktion eller ett fastighetsutvecklingsprojekt.

Hos Skierfe jobbar du som en del i ett team och stöttas av kollegor med många års erfarenhet, men det är viktigt att du är självgående och bekväm med att fatta egna beslut.

Vi söker

Vi söker nu en biträdande jurist med 1-3 års erfarenhet från advokatbyrå eller som bolagsjurist med erfarenhet från transaktioner, finansiering, hyra eller entreprenad alternativt har ett stort intresse för att utvecklas inom dessa områden. Du kan även ha erfarenhet från notarietjänstgöring.

Vi söker även dig som är mer senior och har cirka 4-5 års erfarenhet av rådgivning till fastighetsbranschen.

Eftersom du tidigt får möjlighet att arbeta i ärenden nära klienter är du som person självständig, prestigelös och social. Du bör även tycka om att ge service och vara trygg i din roll som rådgivare.

Välkommen till vårt team på Skierfe där vi erbjuder en möjlighet för dig att få bli del i ett mycket kompetent team av jurister och ett arbete med spännande och kvalificerade ärenden inom fastighetsbranschen men med en fortsatt bibehållen balans i livet.

Välkommen med din ansökan.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med von Feilitzen & Partners. Välkommen med din ansökan och frågor till Rosita von Feilitzen, telefon 073-540 57 07. Skicka din ansökan via "Ansök nu" med CV, personligt brev och relevanta betyg och intyg snarast. Intervjuer kommer att ske löpande.

 

Dela detta jobb

Skierfe Advokatfirma expanderar och nu söker vi ytterligare en senior och en junior biträdande jurist till vårt team

von Feilitzen & Partners AB