juridikjobb.se

logga

Sveaskog söker en Paralegal för konsultuppdrag

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

Sveaskog söker en Paralegal för konsultuppdrag

Vår kund Sveaskog är ett statligt affärsdrivande aktiebolag samt Sveriges största skogsbolag. Sveaskog har antagit en långsiktig inriktning för ett hållbart skogsbruk. Ambitionen med inriktningen är att gå i spetsen för den EU-gemensamma strategin för biologisk mångfald i Sverige.

Om rollen

Vi söker nu en Paralegal/Legal administrativ support till vår legala enhet för att bygga en struktur och lägga en grund kring bolagsformalia och compliance/regelefterlevnad samt i huvudsak för nedanstående arbetsuppgifter och frågor.

  • interna policys och riktlinjer

  • koncernens arbete med compliance/regelefterlevnad

  • bolagets bolagsstyrningsarbete

  • implementeringsarbete, t.ex. ta fram kompletterande material såsom rutiner etc.

Du kommer även till viss del löpande arbeta med delar av det operativa arbetet som i huvudsak inkluderar men inte är begränsade till: kontakter med myndigheter och domstolar, bistå i arbetet med arkiv samt fysisk och elektronisk hantering av ärenden och avtal, framtagande av underlag och presentationsmaterial samt övrig dokumenthantering.

Din erfarenhet

Du har erfarenhet av legal administration och gärna styrelseformalia, kanske en paralegalutbildning i grunden och är van att arbeta i Office 365 och har goda grundkunskaper inom Powerpoint. Det är positivt om du har en god digital kunskap och är van att arbeta i någon av styrelseportalerna (meriterande med Admin Control). Viss engelska förekommer, men främst arbetar du på svenska språket.

Vem vi söker

Vi söker dig som är prestigelös, noggrann och ansvarstagande. Du får gärna ta egna initiativ och är van att arbeta under eget ansvar med gott självledarskap. Struktur och ordning och reda är dina ledord till vardags och du trivs att vara en del i ett team. Vår kultur präglas av högt engagemang och vi har en vänlig och trevlig kultur där vi tar hand om varandra och ställer upp där det krävs.

Ansökan

Uppdraget sträcker sig från mitten av augusti till slutet av november och för rätt person kan denna tjänst leda till en fast anställning. Kontoret ligger på Torsgatan i centrala Stockholm och arbetet sker både därifrån och på distans enligt överenskommelse. Du kommer i huvudsak att arbeta tillsammans med koncernens två bolagsjurister. För mer information om tjänsten vänligen hör av dig till Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se eller Susanne Waering på susanne.waering@jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan sker via nedanstående länk så snart som möjligt och urval görs löpande. Under semesterveckorna 28–31 har vi begränsad tillgång till mail varför det kan dröja med återkoppling.

Dela detta jobb

logga
Sveaskog söker en Paralegal för konsultuppdrag

Jurek