juridikjobb.se

Teknisk förvaltare till Länshem Skåne AB - en del av Länsförsäkringar Skåne

Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-25

Ansök nu

Teknisk förvaltare till Länshem Skåne AB - en del av Länsförsäkringar Skåne

Vi äger, förvaltar och utvecklar hyresfastigheter med bra lägen i Skånes större städer. I vårt fastighetsbestånd finns såväl kontorsfastigheter i attraktiva lägen, som bostadsfastigheter i både nyproduktion och äldre fastigheter. Vi är en del av Länsförsäkringar Skåne och vår verksamhet bygger på samma värderingar och traditioner som präglar vårt moderbolags snart 200 åriga historia. Vi finns på plats nära våra kunder och arbetar för att de ska uppleva sitt boende och kontakten med oss som enkel och trygg. Välskötta fastigheter och trivsamma boendemiljöer, långsiktiga relationer och bra service är grundläggande delar av vår verksamhet.

Länshem Skåne AB har vuxit snabbt på kort tid med några större genomförda förvärv. I beståndet ingår nu bland annat fastigheter i Helsingborg, ett nybyggnadsprojekt i Limhamns sjöstad om 309 lägenheter och parkeringshus med hög hållbarhetsprofilering samt kontorshuset Gängtappen i Malmö. I samband med detta så behöver vi nu förstärka vår organisation och söker därför en Teknisk förvaltare.

I rollen som Teknisk förvaltare ingår att ansvara för att drift och förvaltning planeras samt genomförs inom fastställda ramar, så att rätt kostnadsnivåer nås i förvaltningen med hänsyn till verksamhetens krav. Upphandling av nya och löpande uppföljning av befintliga avtal inom drift och underhåll ingår också i rollen. Som teknisk förvaltare ansvarar du för att alla säkerhets- och miljöaspekter beaktas på ett korrekt sätt enligt lag. Du agerar teknisk kravställare i olika utvecklingsprojekt samt är ansvarig för att kunna genomföra mindre hyresgästanpassningar. I rollen ingår även att kunna leda och samordna det dagliga arbetet för fastighetsskötare och drifttekniker, som i nuläget köps in av entreprenörer.

Du ansvarar för att säkerställa att fastslagna processer följs och att nödvändig dokumentation är tillgänglig och uppdaterad. Därutöver förväntas du även jobba med ständiga förbättringar för att optimera och effektivisera förvaltningen.


Vem är du?
Länshem Skåne är en liten organisation och en god samarbetsförmåga är därför av stor vikt. Vidare är du ödmjuk och prestigelös. Vid behov ser du det som självklart att hjälpas åt med alla arbetsuppgifter för att uppnå de gemensamma målen – nöjda hyresgäster och en effektiv förvaltning. Det är av stor vikt att du har ett stort nätverk inom branschen samt stort intresse och erfarenhet av att driva teknisk förvaltning i ett hållbart perspektiv. Det är också viktigt att du är kundorienterad och har förmågan att se och möta våra kunders behov.

Goda kunskaper i Microsoft Office är ett krav. Det är meriterande att tidigare ha arbetat med fastighetssystemet Incit Xpand eller motsvarande. Du behöver också ha kunskaper inom upphandling, byggnadsteknik, projektledning och entreprenadjuridik samt ekonomi.

Resor förekommer inom Skåne, framför allt mellan Malmö och Helsingborg. Du har naturligtvis körkort och kör med egen bil i tjänsten.


Vilka är vi?
Vi är en grupp på 4 personer som alla är placerade just nu i Helsingborg på Södergatan men vi kommer att flytta ned till Gängtappen i Malmö i början av december.Vill du veta mer och vill du söka tjänsten?

Då är du välkommen att kontakta VD Pehr Carlberg på 073-0598204, pehr.carlberg@lansforsakringar.se. Ansökningar tas emot och behandlas löpande så sök snarast, dock senast den 25 september.

Ansvarig fackligrepresentant från Forena är Rose-Marie Thuné 042-633 82 32 och ansvarig HR är Git Ström, git.strom@lansforsakringar.se

  

Vill du vara en del av något större?

Vi ägs av våra kunder. Vi delar gator, stränder och torg med våra kunder. Därför drivs vi av att erbjuda trygghet via våra tjänster och att investera i vårt gemensamma samhälle.


Tillsammans är vi starka
Hos oss jobbar vi tillsammans och stärker varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till gruppen som helhet.

Dela detta jobb

Teknisk förvaltare till Länshem Skåne AB - en del av Länsförsäkringar Skåne

Länsförsäkringar Skåne