juridikjobb.se

WA Advokatbyrå erbjuder spetskompetens inom främst entreprenadjuridik, fastighetsrätt och tvistelösning. Vi söker nu ytterligare en biträdande jurist med intresse för entreprenadjuridik och tvistelösning


Arbetsbeskrivning 
Arbetet som biträdande jurist består huvudsakligen i att agera ombud i tvister, arbeta med avtal samt att ge löpande projektstöd i pågående ärenden. Du kommer huvudsakligen att arbeta inom det entreprenadrättsliga området där du kommer få möjligheter att ta stort eget ansvar. 


Vem är du? 
Du är en analytisk jurist som lockas av konsultrollen och vill utvecklas inom fastighets- och entreprenadrätt, med ett särskilt intresse av tvistelösning. Vi ser helst att du är i slutet av din tingstjänstgöring, med möjlighet att tillträda tjänsten under hösten 2020. 
Vi lägger stor vikt vid din sociala förmåga och kompetens. 


Du erbjuds 
Vi är en mindre arbetsplats och arbetar i en icke-hierarkisk miljö. Vi har ett prestigelöst förhållningssätt till våra klienter och gentemot varandra. Som biträdande jurist kommer du att arbeta nära delägarna och du kommer att ha mycket goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. 
Hos oss ges du stor möjlighet att påverka din vardag. Vi arbetar som ett team och dörren in till kollegan står alltid öppen. För oss är det självklart att man ska kunna ha en balans mellan arbete och fritid. På grund av vår storlek kan vi också erbjuda våra anställda mer individanpassade lösningar än vad många andra arbetsplatser kan. 


Ansökan 
I denna rekryteringsprocess sker urval löpande. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, inklusive betyg från utbildning och (om möjligt) notarietjänstgöring. 
Ansökan skickas till kim.rindehed@wa-advokat.se. 
Mer information om advokatbyrån hittar du på https://www.wa-advokat.se/ 
 

logga

TINGSMERITERAD BITRÄDANDE JURIST MED INTRESSE FÖR ENTREPRENADJURIDIK

Företag WA Advokatbyrå
Ort
Utgår

2020-06-05

Ansök nu

Dela detta jobb