juridikjobb.se

Törngren Magnell är under fortsatt tillväxt och vi söker biträdande jurister med start i januari 2019.

Ort
Utgår

2018-12-31

Ansök nu

Törngren Magnell är under fortsatt tillväxt och vi söker biträdande jurister med start i januari 2019.

 

Om verksamheten

Advokatfirman Törngren Magnell är en ledande svensk advokatfirma med fokus på transaktionsrådgivning och affärsjuridik.

Tack vare vår erfarenhet kan vi erbjuda våra klienter affärsförståelse, proaktivitet och engagemang. Tillsammans med vår juridiska spetskompetens leder det till trygghet och väl genomförda affärer. Vi ser alltid till att en eller flera delägare är aktivt engagerade i varje ärende.

Vi bygger långsiktiga relationer. Vi tror också att ett ”true partnership” mellan talangfulla och dedikerade jurister utgör rätt grund för att på bästa sätt kunna bistå våra klienter med rätt expertis i varje situation.

Hög expertis i förening med en vänlig och sund arbetsmiljö har kännetecknat Törngren Magnell sedan starten. Vi behandlar våra kollegor med respekt och är stolta över vår företagskultur.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig möjligheten att bli en del i ett av våra framgångsrika, högt presterande och trevliga team på en advokatbyrå i expansion. Många av våra uppdrag är gränsöverskridande och innebär samarbete med utländska advokatbyråer och klienter. Vi söker nu ytterligare engagerade biträdande jurister till fler av våra verksamhetsområden så berätta gärna i din ansökan vilket/vilka områden du brinner för.

Vem är du?

Vi söker dig som är på väg att ta examen, eller har något års relevant arbetslivserfarenhet, och är genuint intresserad av att arbeta med affärsjuridik. Du har mycket goda akademiska meriter. Notarietjänstgöring och ekonomikunskaper är meriterande, men inget krav. Hos oss är din personlighet minst lika viktig som formella meriter. Du har hög social kompetens, förmåga att bygga förtroende, du motiveras av utmaningar och av att utveckla din egen och andras juridiska kompetens. Andra viktiga egenskaper är att du är en prestigelös lagspelare, är stresstålig och att du har en stark drivkraft att leverera hög kvalitet. Vårt arbete kräver mycket goda kunskaper i det engelska och svenska språket, både i tal och skrift.

Du erbjuds

Du blir en värdefull del av vårt framgångsrika team med stora möjligheter till utveckling. Vårt låga ratio mellan biträdande jurister och delägare bidrar till en brant utvecklingskurva. Byråns storlek och struktur ger våra medarbetare möjlighet att tidigt ta ansvar och bidra på ett meningsfullt sätt, där du arbetar direkt mot klient. Ett resultat av vår struktur är att intern konkurrens bland medarbetare aldrig har varit ett problem - en sann laganda råder.

Vårt talangutvecklingsprogram, som bland annat fokuserar på individuellt mentorskap och handledning, bidrar till att lägga grunden till din långsiktiga karriärutveckling. Du deltar även i vårt interna utbildningsprogram med kurser i utvalda juridiska och affärsmässiga ämnen samt erbjuds att gå externa kurser och få individuell undervisning i juridisk engelska. Som nyutexaminerad erbjuder vi dig en bra start på din karriär och en möjlighet att avancera i en miljö av expertis och professionalism.

Din arbetsplats kommer att vara i trevliga lokaler med en uttalat härlig atmosfär, i centrala Stockholm.

Är detta din nästa utmaning?

För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta HR Manager Maria Wahlström 076-0028349.

Skicka din ansökan via "Ansök nu" och skriv vilket verksamhetsområde din ansökan gäller. Ansökan ska innehålla CV, personligt brev samt betygskopior från universitetet. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi emotser din ansökan snarast.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Törngren Magnell är under fortsatt tillväxt och vi söker biträdande jurister med start i januari 2019.

Advokatfirman Törngren Magnell